Jump to content
sunstar

Help in fixing Graphics on Sony UltraBook

Recommended Posts

Hi,

I have SONY VAIO Ultrabook & the details about my ultrabook is as follow :

SONY VAIO SVP1321WSNB i5-4200U 4GB 128GB 13.3inch

Intel® Core™ i5-4200U (GHz) 1,60

Intel® HD 4400 Graphics

Have installed Catalina 10.15.3 but unable to fix graphics glitches.   It's showing VRAM only 7 mb and when I used config.plist extracted from intel hd graphics 4200/4400/4600.zip file.  After rebuilding kextcache, it splits the screen into small segments and when i use ig-platform id as 0x12345678, it is properly showing the screen but with 7 mb VRAM only.

Please help. 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

 

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...