Jump to content
jdomingo91

Mojave 10.14.5 and Chinese Board, Stuck on forbidden sign

Recommended Posts

Hi, im stuck on forbidden sign :(


I built this system:


-Chinese X58 board (I think is fake x58, with intel serie 6 chipset instead of expensive x58)

- Xeon X5675 6 core processor (pulled out from MacPro 5.1 working natively with mojave)

- 16gb ram ddr3 non ecc

- Sata SSD

- RX580 8GB Asus (works fine in a MacPro 5.1)


I installed Mojave 10.14.5 in the Mac Pro, and patched it with multi beast, loaded every kext and system definition (iMac 14,1 or MacPro 5,1 in another time) and I get this screen on boot:


WuTiBZ9.png


AppleUSBHostResourses

HID: Legay Shim 2


I tried to google it and it seems to be a USB problem, I tried everything. Tried to load this page efi folders of X58 and series 6 intel and every time get the same error. I've built some of other Chinese board's systems with luck but I can't get rid of this error. Can you help me? I'll be very grateful. Glad to collaborate!

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

[ref]jdomingo91[/ref], sata mode ahci? usb 2 port?

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

yes, ahci mode and only usb 2.0 in this board, I don't have any clue of what to do. I tried many USB kext.... do you say that is a SATA problem??


Added in 1 minute 5 seconds:

[ref]jdomingo91[/ref], sata mode ahci? usb 2 port?

 

I also sent you a PM with the same details of this post...

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

[ref]jdomingo91[/ref], Extract tables with F4 key in Clover boot screen, files generated in Clover/Acpi/origin, post here

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

[ref]jdomingo91[/ref], Extract tables with F4 key in Clover boot screen, files generated in Clover/Acpi/origin, post here

 

Hi, thanks for the quick answer


somehow I fixed the problem listed above, but I can't boot the system yet. it says unsupported CPU and PCH, then appears a couple of lines (listed below, the last picture) and I get a solid black screen (the monitor shuts down), when I try to boot without verbose mode the bar loads and when the screen flicks with RX580 (normal) I get no video at all.


I tried to save the clover tables but when I press f4 in the boot screen I receive this ROD:


oWwxAel.jpg


I tried to take pictures of the problem and is shown here:


FVDIiyz.jpg


then appears this lines quickly and I get the screen off:


gVuDzGq.jpg


I also made a video:




I hope you can help :(

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

[ref]jdomingo91[/ref], try a dp output


rx580 need a uefi mode btw

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

[ref]jdomingo91[/ref], try a dp output


some ppl discovery a trick for it, i think have one manufacturer with legacy bios gpu

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

[ref]jdomingo91[/ref], check in google, some people use rx580 in legacy mode

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now




×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...