Jump to content

[Guide] Mobile Intel HD Graphics / Clover or Opencore


Recommended Posts

  • Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

-Donations with PayPal https://tinyurl.com/r2bvzm7 -Donations with Bitcoin 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3 -Donations with PicPay  @danielnmaldonado -Donation with Mercado Livre  htt

wait some days for solution

no

  • Administrators
9 hours ago, eka indrayana said:

hiii i already found the solution with change the properties in device section in my config.plist

ok, but ur config is very wrong

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
3 minutes ago, eka indrayana said:

could you advise me where is the wrong?

use Olarila folder with video patch and embedded controller rename

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

I have an alienware 17R4 with a geforce gtx 1080 card and another onboard intel hd 630. However the screen is GSYNC and therefore I am not able to activate the intel card and install it in the Catalina version. Is there a way to activate this card or will it only work in High Sierra with both cards active?

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
7 hours ago, ninjasptifire said:

I have an alienware 17R4 with a geforce gtx 1080 card and another onboard intel hd 630. However the screen is GSYNC and therefore I am not able to activate the intel card and install it in the Catalina version. Is there a way to activate this card or will it only work in High Sierra with both cards active?

u can disable nvidia card via bios?

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
2 hours ago, ChickenJoeJoe said:

How do i Apply the config.plist?

check first post

 

1 hour ago, ninjasptifire said:

No. I don't have that option.

no way

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
1 hour ago, Saikumar Reddy Mallela said:

there is no 9th gen UHD 630 file ( i7 - 9750H ), Could you please tell me which one should i try with?

first shot is a "generic patch"

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

hi guys, I have aorus z390 pro and i9 9900k cpu.

i already use this for a while and stable.

then I update it to 10.15.5 then I got black screen.

then when I delete the devices properties. it worked again but my Graphics become 7mb.

can anyone help me please?

thanks

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
5 hours ago, saintran josh said:

then I update it to 10.15.5 then I got black screen.

10.15.5 broke things about video, hdmi

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
1 hour ago, saintran josh said:

is there any way I can fix this? or should I need to buy video card?

wait some days for solution

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • Administrators
1 hour ago, pdevonie said:

É possível converter o properties (patch do vídeo) feito pelo Hackintool e colocar no OpenCore? Se sim, como fazer? 

é o mesmo, use um textmate para editar

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker and Support Our Forum-:cap