Jump to content
arpius1

Mojave on GA Z97 HD3 ALC887 stays mute

Recommended Posts

Well I do not know is this topic somewhere on this portal but I was not able to find it. My problem is this. I am trying to install Mojave on my Gigabyte Z97 HD3 motherboard with Sapphire HD 7950 graphic card and i7 4790 CPU and I can not get ALC887 working??? HELP. I tried I think everythyng. I installed AppleALC.kext and Lilo.kext in other kext folder on EFI partition. I tried multishit, I hope that mentioning multishit here is not forbiden? I tried some different combination but my Hackintosh stays mute... HELP...

Thank you in advance...

arpius

:wallbash:wallbash:wallbash:?:

:help:help:help:help:help:help:help:help

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

inject audio via clover

ur options

bI8HLPD.png

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...