Jump to content
  • Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal
MaLd0n

Hackintosh Guide - Sierra / High Sierra / Mojave / Catalina on Sky/Kaby/CoffeeLake Notebooks with Clover Bootloader

Recommended Posts

Bro MaLd0n, i have tried to fix but not works. please help me to fix my clover and acpi, thanks in advance

CLOVER.zip

if have problem just drop edited DSDT

press O key in Clover boot screen, go to Acpi Patching/DSDT Name and put DSDT02.aml

Share this post


Link to post
Share on other sites

if have problem just drop edited DSDT

press O key in Clover boot screen, go to Acpi Patching/DSDT Name and put DSDT02.aml

 

Thank for helping me sir, you are the man.

Share this post


Link to post
Share on other sites

where i can find the config2.plist in viewtopic.php?f=51&t=6393


it seems that i dont have permission to download the attached files,

u need type in clover boot option

press O key/config and use config2.plist

Share this post


Link to post
Share on other sites

solved, in my bios, reset bios settings,


boot-> disable legacy rom, enable legacy boot, ptt off

virtualization off


config2.plist

good ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

after I format my target drive and install it, when i restarted and boot in usb, and boot the target drive, installation get wrecked.. but i follow some tutorial in youtube. have to use config2.plist. and edit the boot args


delete dart, and add -f after -v and after kext-dev-mode, add USBBusFix=Yes


as of now the installation is ongoing about 6 minutes remaining, awhile ago when i dont edit the boot args, when installation is ongoing after how many secs the installation get wrecked

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you had repaired the disk permissions after install the kexts?


If not, do it with Kext Utility

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Sir, after i installed VoodooHda audio is not working ,and graphic showing wrong, It should be hd 630


This is my SEND_ME

http://www.mediafire.com/file/6kjkp0hyh ... ok-Pro.zip


Thank you

ur install, files is very dirt, very strange

is hard to put good files and changes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stuck here


http://picture.in.th/id/8a9c67e1617b0af ... f9b9926a7f

first, press barspace and block lilu.kext and Intelfix kext


if dont work u can drop a edited dsdt

press O key in Clover boot screen, go to Acpi Patching/DSDT Name and put DSDT02.aml and remove file in clover/acpi/patched

Share this post


Link to post
Share on other sites

first, press barspace and block lilu.kext and Intelfix kext


if dont work u can drop a edited dsdt

press O key in Clover boot screen, go to Acpi Patching/DSDT Name and put DSDT02.aml and remove file in clover/acpi/patched

Now I can boot in to Osx with HDD.

Sorry for my English :(

SPEC

Lenovo y520


PROBLEM

- intel graphic hd 630 7mb

- intel wireless can't use

Share this post


Link to post
Share on other sites

UPDATE FIRST POST

-Clover folder

-Patches

-Mojave

-Cosmetics

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...