Jump to content
  • Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal
MaLd0n

Hackintosh Guide - Sierra / High Sierra / Mojave / Catalina on Serie 100/200/300/400 with Clover Bootloader

Recommended Posts

hi , im so tank you for creating this version of hackintosh , so my laptop it's asus zenbook pro ux501 vw

cpu :core i7 6700hq

ram: 4Gb ddr 4 , 8Gb ddr3 , 2133mhz

Gpu : nvidia gtx 960m , intel hd 530

hard : 128 Gb ssd , 1Tb hdd

display : 4k

,,,,,,

please help me to boot mac os high se , i boot but so many problem !!! so many , please create a special guide or file for this laptop ,

tnx so much

[email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

how best to find the correct GUID info?

Don't need GUID info, type exactly as my code box above.


If you want to hide Recovery too, use

        <key>GUI</key>
       <dict>
               <key>Hide</key>
               <array>
                       <string>Preboot</string>
                       <string>Recovery</string>
               </array>

 

Code box is the > button.

Share this post


Link to post
Share on other sites

guys please help me

post a photo with error

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't need GUID info, type exactly as my code box above.

 

Whoops I misunderstood. Many thanks guys 👍🏻👍🏻

Share this post


Link to post
Share on other sites

@MaLd0n Here are my specs and RunMe results:


Gigabyte Z370 Aorus Gaming 5


i7-8700K currently OC to 5.0 GHZ


32 GB Crucial Ballistix DDR4 Ram


Gigabyte Aorus GTX 1080Ti 11 GB


1 TB Samsung 960 EVO NVME Drive - MacOS


1 TB Samsung 850 EVO SSD- Storage


3 TB WD Black- Time Machine Backups


Broadcom Wifi/BT Card BCM94360CD


EVGA Supernova G3 850 W PSU


Corsair H100i v2 Water Cooler


Lacie Thunderbolt 2 Drive


GC Alpine Ridge Thunderbolt 3 Card



https://www.dropbox.com/s/5m5srk2k5mz8hg4/Send me Seans-Hack-Pro.zip?dl=0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@MaLd0n Here are my specs and RunMe results:


Gigabyte Z370 Aorus Gaming 5


i7-8700K currently OC to 5.0 GHZ


32 GB Crucial Ballistix DDR4 Ram


Gigabyte Aorus GTX 1080Ti 11 GB


1 TB Samsung 960 EVO NVME Drive - MacOS


1 TB Samsung 850 EVO SSD- Storage


3 TB WD Black- Time Machine Backups


Broadcom Wifi/BT Card BCM94360CD


EVGA Supernova G3 850 W PSU


Corsair H100i v2 Water Cooler


Lacie Thunderbolt 2 Drive


GC Alpine Ridge Thunderbolt 3 Card



https://www.dropbox.com/s/5m5srk2k5mz8hg4/Send me Seans-Hack-Pro.zip?dl=0

i posted it in InsanelyMac

Share this post


Link to post
Share on other sites

Puedo preguntar en español?

sim

depois eu movo os posts

Share this post


Link to post
Share on other sites

NOT A UNTOUCHED TABLES


CLOVER.zip

(1.94 MiB) Downloaded 3 times

 


Many Thanks for your help sir, btw why all kext from you is green and red? and how to make awesome cosmetics pci? and why i still need fakepciid.kext for my voodooi2c.kext and my ar9565 kext? :D thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Many Thanks for your help sir, btw why all kext from you is green and red? and how to make awesome cosmetics pci? and why i still need fakepciid.kext for my voodooi2c.kext and my ar9565 kext? thanks

things without native support u need a kext/injectors

Share this post


Link to post
Share on other sites

logre instalar high sierra en una Gigabyte H110 con un i3 7100

Al principio tube un poco de problemas con la grafica, pero al reiniciar funciono perfectamente

En el reinicio pense que bootearia sin usb pero no, debe estar conectanada, intento instalar UEFI clover pero no puedo,

reinicio y me pide la usb para arrancar.


Otro problema que tengo es el audio, ya vi varios post y tutoiales, pero piden que configure en clover configurator, pero no se si para esto primero tengo que tener instalado el boot en el hd


no se si me di a entender

Share this post


Link to post
Share on other sites

logre instalar high sierra en una Gigabyte H110 con un i3 7100

Al principio tube un poco de problemas con la grafica, pero al reiniciar funciono perfectamente

En el reinicio pense que bootearia sin usb pero no, debe estar conectanada, intento instalar UEFI clover pero no puedo,

reinicio y me pide la usb para arrancar.


Otro problema que tengo es el audio, ya vi varios post y tutoiales, pero piden que configure en clover configurator, pero no se si para esto primero tengo que tener instalado el boot en el hd


no se si me di a entender

boot with usb and run it

RunMe.app

post files here

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have zenbook pro ux501 vw

ram: 4gb ddr4 2133 mgh + 8gb ddr 4 2133 mgh

hard : 128 gb ssd + 1TB hdd

cpu: core i7 6th skylake 6700hq

display :4k

keyboard backlite

gpu: Nvidia gtx 960 m + intel hd 530

..................

but when install high Sierra gpu show's just 3mb! and I try every method on internet and this site and you tube nothing work !

and I install Nvidia web driver and any thing ... but don't work!

please help me

any one have this laptop and insatall Mac good , please call to me .., [email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boa noite pessoal, ou iniciante no hack, fiz a instalação e esta rodando liso.

Porém quando desligo meu hack reinicia.

Alguem pode me ajudar?


I7 8700

Gigabyte b360m-d3h

Gtx 1050ti


https://drive.google.com/open?id=1bsDBi ... QqR7oX4Vaq

posta o full dump

RunMe.app

roda o app e espera o fim da operação, vai gerar os arquivos no desktop

Share this post


Link to post
Share on other sites

no idea, bro

google chrome have this problem too?

 

Hello again,


It responds to a lot of movements like the Safari example. Including Chrome. But more important than that, a strange sound comes from the speakers.


For example, when I move a window, there is a sizzling sound.


While using the Final Cut Pro, the rear speakers get a scratchy sound when they get the render.


Do you have any idea what the problem might be?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boa noite pessoal, ou iniciante no hack, fiz a instalação e esta rodando liso.

Porém quando desligo meu hack reinicia.

Alguem pode me ajudar?


I7 8700

Gigabyte b360m-d3h

Gtx 1050ti


https://drive.google.com/open?id=1bsDBi ... QqR7oX4Vaq

testa aí, substitui a pasta completa e reinicia

CLOVER.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello again,


It responds to a lot of movements like the Safari example. Including Chrome. But more important than that, a strange sound comes from the speakers.


For example, when I move a window, there is a sizzling sound.


While using the Final Cut Pro, the rear speakers get a scratchy sound when they get the render.


Do you have any idea what the problem might be?

update ur kexts, shiki etc

Share this post


Link to post
Share on other sites

MaLd0n

 

Muito obrigado, de certo aqui!!

agora está rodando liso.


Só uma dúdiva, tenho um adaptador TP-link TL-WN881ND.

é possível habilitar a wi-fi 5Ghz dele?


mas no mais está perfeito!!

Obrigado mesmo!!


Abração

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

The sound card I'm using is the Saffire Pro 24 DSP Firewire. I'm cutting it down to the end of the volume pot. And when a process that uses the Display card takes place. For example, while Final Cut Pro is running and getting render. Digital is starting to sound. It's not a constant tune but a variable sound.


I tried to remove the internal sound card and appleALC, I played with the sound settings in config.plist. I tried with DSDT and without DSDT.


I could never solve this problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

MaLd0n

Muito obrigado, de certo aqui!!

agora está rodando liso.


Só uma dúdiva, tenho um adaptador TP-link TL-WN881ND.

é possível habilitar a wi-fi 5Ghz dele?


mas no mais está perfeito!!

Obrigado mesmo!!


Abração

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...