Jump to content
  • Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal
MaLd0n

Hackintosh Guide - Sierra / High Sierra / Mojave / Catalina on Serie 100/200/300/400 with Clover Bootloader

Recommended Posts

[ref]ariqk88[/ref], try with previous clover version

Share this post


Link to post
Share on other sites

[ref]ariqk88[/ref], just ignore it, with amd cards have a glitch


rx550 work now?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey maldon,


can you help me with my another Mac


CPU : intel core i5 8400 2.80Ghz

RAM : 8GB Corsair 3200MHZ

GPU : Intel UHD 630

Storage : Bulldozer 120 GB SSD

Audio : Realtek ALC 887

Lan : Intel I219V



can you fix dsdt and my graphics?


this my send me files

Send me Razituls-iMac.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

how to replace clover in use drive in windows..while there is pop up showing that 'u need to format usb " ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

[ref]honghd1993[/ref], i patched ur files, use same

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi everyone, I just updated to Mojave 10.14.6 (18G95), do I have to update all the kext or just some? In these cases it is necessary to do a fine tuning again? Thanx

Share this post


Link to post
Share on other sites

[ref]vinpo[/ref], is a good idea update hackintosh kexts

Share this post


Link to post
Share on other sites

vinpo, is a good idea update hackintosh kexts

 

i've just updated AppleALC, FakeSMC, Lilu, WhateverGreen.

EFICheckDisabler, IntelMausiEthernet, USBInjectAll, XHCI-unsupported are not updated

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is the boot and clover folders from my efi for the Gigabyte Z390 Aorus Elite.Everything works as of this writing except for imessage and facetime,still working on that.I am using a TP-Link TL-WN722N usb wifi adapter.Ver2 or 3 works fine with the v3 drivers for mac,from the tp-link website.I am using the i5-8400 with full igpu acceleration out of the box,sapphire radeon rx580 with all video outs working,all usb are working including front usb 3.0 ports via case cable.Main boot drive is evo 860 with trim manually enabled.All sounds ports function including front case ports.All the kexts needed are in my clover folder.Only folder i could not upload was the apple folder with firmware.scap exe file as it was to big.Acpi has been patched.Working plist file is in the clover folder.Hope this helps someone.This system is rock solid and stable so far.

CLOVER.zip

BOOT.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

can someone help me with this configuration?


Asus Tuf z390 M PRO GAMING

MSI Radeon 580x Armor

I7 8700k


The system freezes when loading Mojave, with the apple screen. The bios has been correctly configured and I can't even start using the USB clover key. I can't understand what I could have done wrong.


Any help is really appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[ref]mattz80[/ref], put ur bios/uefi in default, disable casam and go

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got it done! Awesome!!! Thanks guys, I still need to do post install stuff because I don’t have Bluetooth working, and my pci tab on system report is all blank and stuff. Is there anyone that can help walk me through finishing this proper? Thanks again so much!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...