Jump to content
xema

Clover freeze at Clover logo

Recommended Posts

Today I put usb cable into usb port on my computer and it reboot.

Sometimes it has happened, but it is always loading took place normally.

But not today! After it clover not loading normally! It freeze at logo, I have tryed a lot of versions and no change.

Photo

That's all.

Logs:

0:100  0:100  MemLog inited, TSC freq: 3599999211
0:100  0:000  
0:100  0:000  Now is 1.2.2017,  9:43:57 (GMT)
0:100  0:000  Starting Clover revision: 3766 on American Megatrends EFI
0:100  0:000  Build with: [Args: -x64 -D DISABLE_LTO -t XCODE5 | -D DISABLE_LTO -D USE_LOW_EBDA -a X64 -b RELEASE -t XCODE5 -n 9 | OS: 10.11.6 | XCODE: 7.3.1]
0:100  0:000  SelfDevicePath=PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0xFFFF,0x0)\HD(1,GPT,8C9BC4F4-E090-482E-B1B1-747AEF424E97,0x28,0x64000) @C8A76218
0:100  0:000  SelfDirPath = \EFI\BOOT
0:100  0:000  === [ Get Smbios ] ========================================
0:100  0:000  Total Memory Slots Count = 4
0:100  0:000  Type 17 Index = 0
0:100  0:000  Ignoring insane frequency value 0MHz
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Speed = 0MHz
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Size = 0MB
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Bank/Device = BANK 0 ChannelA-DIMM0
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Vendor = <null string>
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->SerialNumber = <null string>
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->PartNumber = <null string>
0:100  0:000  Type 17 Index = 1
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Speed = 1600MHz
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Size = 8192MB
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Bank/Device = BANK 1 ChannelA-DIMM1
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Vendor = Kingston
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->SerialNumber = 0F1ADFEB
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->PartNumber = KHX1600C9D3/8GX   
0:100  0:000  Type 17 Index = 2
0:100  0:000  Ignoring insane frequency value 0MHz
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Speed = 0MHz
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Size = 0MB
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Bank/Device = BANK 2 ChannelB-DIMM0
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Vendor = <null string>
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->SerialNumber = <null string>
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->PartNumber = <null string>
0:100  0:000  Type 17 Index = 3
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Speed = 1600MHz
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Size = 8192MB
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Bank/Device = BANK 3 ChannelB-DIMM1
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Vendor = Kingston
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->SerialNumber = 7A21DD31
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->PartNumber = KHX1600C9D3/8GX   
0:100  0:000  Boot status=0
0:100  0:000  Running on: 'MS-7850' with board 'Z97 PC Mate(MS-7850)'
0:100  0:000  === [ GetCPUProperties ] ==================================
0:100  0:000  CPU Vendor = 756E6547 Model=306C3
0:100  0:000  got cores from CPUID_1 = 0
0:100  0:000  The CPU supported turbo
0:100  0:000  BrandString = Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz
0:100  0:000  MSR 0xE2 before patch 1E008400
0:100  0:000  MSR 0xE2 is locked, PM patches will be turned on
0:100  0:000  MSR 0xE4              00021814
0:100  0:000  MSR 0xCE              00080838_F3012400
0:100  0:000  non-usable FLEX_RATIO = 10000
0:100  0:000  corrected FLEX_RATIO = 0
0:100  0:000  FSBFrequency=100MHz DMIvalue=100000kHz
0:100  0:000  Corrected FSBFrequency=100MHz
0:100  0:000  Vendor/Model/Stepping: 0x756E6547/0x3C/0x3
0:100  0:000  Family/ExtFamily: 0x6/0x0
0:100  0:000  MaxDiv/MinDiv: 36.0/8
0:100  0:000  Turbo: 38/39/40/40
0:100  0:000  Features: 0xBFEBFBFF
0:100  0:000  Threads: 8
0:100  0:000  Cores: 4
0:100  0:000  FSB: 100 MHz
0:100  0:000  CPU: 3600 MHz
0:100  0:000  TSC: 3600 MHz
0:100  0:000  PIS: 400 MHz
0:100  0:000  === [ GetDevices ] ========================================
0:100  0:000  PCI (00|00:00.00) : 8086 0C00 class=060000
0:100  0:000  PCI (00|00:01.00) : 8086 0C01 class=060400
0:100  0:000  PCI (00|01:00.00) : 10DE 104A class=030000
0:100  0:000   - GFX: Model=Asus GeForce GT 610 family 1FF (Nvidia)
0:100  0:000  PCI (00|01:00.01) : 10DE 0E08 class=040300
0:100  0:000   - HDMI Audio: 
0:100  0:000  PCI (00|00:02.00) : 8086 0412 class=030000
0:100  0:000   - GFX: Model=Intel HD Graphics 4600 (Intel)
0:100  0:000  PCI (00|00:03.00) : 8086 0C0C class=040300
0:100  0:000  PCI (00|00:14.00) : 8086 8CB1 class=0C0330
0:100  0:000  PCI (00|00:16.00) : 8086 8CBA class=078000
0:100  0:000  PCI (00|00:16.01) : FFFF FFFF class=FFFFFF
0:100  0:000  PCI (00|00:1A.00) : 8086 8CAD class=0C0320
0:100  0:000  PCI (00|00:1B.00) : 8086 8CA0 class=040300
0:100  0:000  PCI (00|00:1C.00) : 8086 8C90 class=060400
0:100  0:000  PCI (00|00:1C.04) : 8086 8C98 class=060400
0:100  0:000  PCI (00|03:00.00) : 197B 2363 class=010601
0:100  0:000  PCI (00|00:1C.05) : 8086 8C9A class=060400
0:100  0:000  PCI (00|04:00.00) : 10EC 8168 class=020000
0:100  0:000   - LAN: 0 Vendor=Realtek
0:100  0:000  PCI (00|00:1C.06) : 8086 244E class=060401
0:100  0:000  PCI (00|05:00.00) : 1B21 1080 class=060400
0:100  0:000  PCI (00|00:1D.00) : 8086 8CA6 class=0C0320
0:100  0:000  PCI (00|00:1F.00) : 8086 8CC4 class=060100
0:100  0:000  PCI (00|00:1F.02) : 8086 8C82 class=010601
0:100  0:000  PCI (00|00:1F.03) : 8086 8CA2 class=0C0500
0:100  0:000  === [ GetDefaultSettings ] ================================
0:100  0:000  Clover load options size = 4 bytes
0:100  0:000   - found plist string = , parse XML in LoadOptions
0:100  0:000    - [!] xml in load options is bad
0:108  0:007  , Status=Success
0:108  0:000  EFI\CLOVER\config.plist loaded: Success
0:108  0:000  === [ GetListOfThemes ] ===================================
0:110  0:002  - [00]: embedded
0:111  0:001  - [00]: iclover
0:113  0:002  - [01]: random
0:114  0:001  === [ GetEarlyUserSettings ] ==============================
0:114  0:000  timeout set to 3
0:114  0:000  Custom boot CUSTOM_BOOT_DISABLED (0x0)
0:147  0:033  KextsToPatch: 4 requested
0:149  0:001   - [00]: AppleHDA (10.9-10.12-AppleHDA/Realtek ALC887) :: BinPatch :: data len: 4
0:161  0:011   - [01]: AppleHDA (AppleHDA/Resources/xml>zml) :: BinPatch :: data len: 6
0:167  0:006   - [02]: AppleAHCIPort (External icons patch) :: BinPatch :: data len: 8
0:179  0:011   - [03]: AppleHDA (10.12-AppleHDA/Realtek ALC...) :: BinPatch :: data len: 4
0:187  0:008  Default theme: iclover
0:189  0:001  Hiding entries with string \EFI\BOOT\BOOTX64.EFI
0:190  0:001  Hiding entries with string Windows
0:197  0:006  === [ LoadDrivers ] =======================================
0:289  0:092  Loading FSInject-64.efi  status=Success
0:298  0:008  Loading OsxAptioFix2Drv-64.efi  status=Success
0:303  0:005  Loading OsxFatBinaryDrv-64.efi  status=Success
0:314  0:010  Loading VBoxHfs-64.efi  status=Success
0:319  0:005   - driver needs connecting
0:327  0:008  1 drivers needs connecting ...
0:329  0:001  PlatformDriverOverrideProtocol->GetDriver overriden
0:330  0:001  Searching for invalid DiskIo BY_DRIVER connects: not found, all ok
0:594  0:263  Dump SMC keys from NVRAM:
0:599  0:004     fakesmc-key-#KEY-ui32:00 00 00 11 
0:635  0:036     fakesmc-key-$Adr-ui32:00 00 03 00 
0:652  0:017     fakesmc-key-$Num-ui8:01 
0:657  0:004     fakesmc-key-RMde-char:41 
0:662  0:004     fakesmc-key-RPlt-ch8*:6A 37 38 00 00 00 00 00 
0:687  0:025     fakesmc-key-RBr -ch8*:6A 37 38 6A 37 38 61 6D 
0:712  0:025     fakesmc-key-EPCI-ui32:08 00 F0 00 
0:729  0:016     fakesmc-key-REV -ch8*:02 22 0F 00 00 16 
0:752  0:023     fakesmc-key-BEMB-flag:00 
0:757  0:004     fakesmc-key-BATP-flag:00 
0:764  0:006     fakesmc-key-BNum-ui8:00 
0:772  0:008     fakesmc-key-MSTc-ui8:00 
0:779  0:006     fakesmc-key-MSAc-ui16:00 00 
0:789  0:009     fakesmc-key-MSLD-ui8:00 
0:797  0:008     fakesmc-key-MSWr-ui8:00 
0:802  0:004     fakesmc-key-MSPS-ui16:00 03 
0:814  0:012     fakesmc-key-MSFW-ui8:01 00 
0:829  0:015  === [ InitScreen ] ========================================
0:922  0:092  SetScreenResolution: 1920x1080 - setting Mode 4
1:109  0:186  Video mode change to mode #4: Success
1:110  0:001  Console modes reported: 4, available modes:
1:112  0:001   - [01]: 80x25
1:113  0:001   - [02]: 80x50
1:119  0:005   - [03]: 100x31
1:120  0:001   - [04]: 128x40 (current mode)
1:122  0:001  reinit: self device path=PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0xFFFF,0x0)\HD(1,GPT,8C9BC4F4-E090-482E-B1B1-747AEF424E97,0x28,0x64000)
1:236  0:114  === [ GetMacAddress ] =====================================
1:327  0:090  MAC address of LAN #0= D8:CB:8A:59:74:5F:
1:343  0:015  === [ ScanSPD ] ===========================================
1:446  0:102  SMBus device : 8086 8CA2 class=0C0500 status=Success
1:447  0:001  SMBus CmdReg: 0x3
1:452  0:005  Scanning SMBus [8086:8CA2], mmio: 0xF7A18004, ioport: 0xF040, hostc: 0x11
1:454  0:001  Slots to scan [8]...
1:456  0:002  SPD[1]: Type 11 @0x51
1:479  0:022  XMP Profile1: 10*1/8ns
1:481  0:002  Found module with XMP version 1.3
1:487  0:006  DDR speed 1600MHz
1:489  0:001  Slot: 1 Type 24 8192MB 1600MHz Vendor=Kingston PartNo=KHX1600C9D38GX SerialNo=000F010A0D0F0E0B
1:491  0:002  SPD[3]: Type 11 @0x53
1:512  0:021  XMP Profile1: 10*1/8ns
1:514  0:002  Found module with XMP version 1.3
1:516  0:001  DDR speed 1600MHz
1:517  0:001  Slot: 3 Type 24 8192MB 1600MHz Vendor=Kingston PartNo=KHX1600C9D38GX SerialNo=070A02010D0D0301
1:519  0:002  === [ GetAcpiTablesList ] =================================
1:591  0:071  Get Acpi Tables List from RSDT:
1:596  0:005   - [00]: FACP  A M I len=132
1:598  0:001   - [01]: APIC  A M I len=146
1:602  0:004   - [02]: FPDT  A M I len=68
1:604  0:001   - [03]: FIDT  A M I len=156
1:605  0:001   - [04]: ASF!   HCG len=165
1:607  0:001   - [05]: SSDT  Ther_Rvp len=3197
1:608  0:001   - [06]: SSDT  Cpu0Ist len=1337
1:610  0:001   - [07]: SSDT  CpuSsdt len=2932
1:611  0:001   - [08]: MCFG  A M I len=60
1:619  0:007   - [09]: HPET  A M I len=56
1:621  0:001   - [10]: SSDT  SataTabl len=877
1:624  0:003   - [11]: SSDT  SaSsdt  len=22581
1:627  0:003   - [12]: UEFI  A M I len=66
1:629  0:001   - [13]: DMAR  BDW  len=184
1:630  0:001   - [14]: BGRT  A M I len=56
1:632  0:001  Calibrated TSC frequency =3599999211 =3599MHz
1:634  0:001  === [ GetUserSettings ] ===================================
1:720  0:086  USB FixOwnership: yes
1:722  0:001   - final DSDT Fix mask=00000000
1:723  0:001  ChassisType: 0x6
1:725  0:001  Using smbios.plist at path: EFI\CLOVER\smbios.plist, Status=Not Found
1:731  0:005  === [ ScanVolumes ] =======================================
1:820  0:088  Found 13 volumes with blockIO
1:827  0:007  - [00]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x14,0x0)\USB(0x4,0x0)
1:832  0:004          Result of bootcode detection: bootable unknown (legacy)
1:833  0:001          USB volume
1:835  0:001  - [01]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x14,0x0)\USB(0x4,0x0)\HD(1,MBR,0xBE4A60F4,0x800,0xEE7800)
1:845  0:010          Result of bootcode detection: bootable unknown (legacy)
1:847  0:001          USB volume
1:924  0:077  - [02]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0xFFFF,0x0)
1:928  0:004  - [03]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x2,0xFFFF,0x0)
1:943  0:014          Result of bootcode detection: bootable Linux (grub,linux)
1:944  0:001  - [04]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x3,0xFFFF,0x0)
1:948  0:004  - [05]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0xFFFF,0x0)\HD(1,GPT,8C9BC4F4-E090-482E-B1B1-747AEF424E97,0x28,0x64000)
1:962  0:013          Result of bootcode detection: bootable unknown (legacy)
1:965  0:003          This is SelfVolume !!
1:967  0:001  - [06]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0xFFFF,0x0)\HD(2,GPT,77C9FEEF-0CFF-4997-B83A-B2C0907436B7,0x64028,0x3A1EC0C0)
1:972  0:005  - [07]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0xFFFF,0x0)\HD(3,GPT,EC56B9F2-35D2-415E-AD5D-2B370B3CE1A1,0x3A2500E8,0x135F20)
1:994  0:022  - [08]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x2,0xFFFF,0x0)\HD(1,GPT,3C875BF2-B993-41D2-A833-225E03A3B557,0x800,0x1401800)
2:000  0:005  - [09]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x2,0xFFFF,0x0)\HD(2,GPT,29DFF406-1AEA-4767-BBC5-3271EE1E7C42,0x25801F3B,0x14B82D06)
2:029  0:029  - [10]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x2,0xFFFF,0x0)\HD(3,GPT,0A896406-FF51-49DC-A6C9-0506F582EC5B,0x1402800,0x9FFF800)
2:036  0:006  - [11]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x2,0xFFFF,0x0)\HD(4,GPT,886EC1D0-C740-4439-9398-A07196BE87C7,0xB402000,0x1A3FF800)
2:040  0:003  - [12]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x3,0xFFFF,0x0)\HD(1,GPT,1D21A879-403C-497F-B658-956F6E0678D8,0x800,0xDF9438F)
2:048  0:008  === [ InitTheme ] =========================================
2:141  0:093  Using theme 'iclover' (EFI\CLOVER\themes\iclover)
2:144  0:002  Warning! Character width 9 should be even!
2:146  0:002  Choosing theme iclover
2:148  0:001  after NVRAM boot-args=dart=0
2:152  0:004  === [ AddCustomLegacy ] ===================================
2:230  0:078  Scanning legacy ...
2:232  0:001   0: 'Whole Disc Boot' (legacy) not legacy
2:236  0:004   1: 'EFI' (legacy) not legacy
2:239  0:003   2: 'Whole Disc Boot' (legacy) not legacy
2:244  0:004   3: 'Whole Disc Boot' (grub,linux) add legacy
2:254  0:010   added 'Boot Linux from Whole Disc Boot' OSType=0 Icon=grub,linux
2:256  0:001   4: 'Whole Disc Boot' (legacy) not legacy
2:262  0:006   5: 'EFI' (legacy) not legacy
2:265  0:003   6: 'OSX' (legacy) not legacy
2:270  0:005   7: 'Recovery HD' (legacy) not legacy
2:273  0:003   8: 'Legacy HD1' (legacy) not legacy
2:277  0:003   9: 'Legacy HD2' (legacy) not legacy
2:287  0:010  10: 'Legacy HD3' (legacy) not legacy
2:290  0:003  11: 'Legacy HD4' (legacy) not legacy
2:295  0:005  12: '' (legacy) not legacy
2:298  0:003  === [ ScanLoader ] ========================================
2:389  0:090  - [01]: 'EFI'
2:395  0:006  - [05]: 'EFI'
2:398  0:003  - [06]: 'OSX'
2:461  0:063          AddLoaderEntry for Volume Name=OSX
2:478  0:016          Check if volume Is Hibernated:
2:479  0:001      Check sleep image 'by signature':
2:519  0:039      read prefs \Library\Preferences\SystemConfiguration\com.apple.PowerManagement.plist status=Not Found
2:521  0:001      using default sleep image name = \private\var\vm\sleepimage
2:556  0:034      sleepimage not found -> Not Found
2:558  0:002          hibernated: no - sign
2:561  0:003  - [07]: 'Recovery HD'
2:566  0:004          AddLoaderEntry for Volume Name=Recovery HD
2:590  0:024  - [12]: ''
2:599  0:008  === [ AddCustomTool ] =====================================
2:703  0:104  found tool \EFI\CLOVER\tools\Shell64U.efi
2:706  0:003  Checking EFI partition Volume 5 for Clover
2:707  0:001   Found Clover
2:712  0:005  === [ FindDefaultEntry ] ==================================
2:782  0:069  === [ GetEfiBootDeviceFromNvram ] =========================
2:842  0:059   - efi-boot-device-data: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0x0,0x0)\HD(2,GPT,77C9FEEF-0CFF-4997-B83A-B2C0907436B7,0x64028,0x3A1EC0C0)
2:843  0:001    - Volume: 'PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0x0,0x0)\HD(2,GPT,77C9FEEF-0CFF-4997-B83A-B2C0907436B7,0x64028,0x3A1EC0C0)'
2:852  0:009    - LoaderPath: '<null string>'
2:854  0:001    - Guid = 77C9FEEF-0CFF-4997-B83A-B2C0907436B7
2:855  0:001  === [ FindStartupDiskVolume ] =============================
2:927  0:071    - Volume: partition = PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0x0,0x0)\HD(2,GPT,77C9FEEF-0CFF-4997-B83A-B2C0907436B7,0x64028,0x3A1EC0C0)
2:929  0:001     - searching for that partition
2:930  0:001      - found entry 1. 'Boot Mac OS X from OSX', Volume 'OSX'
2:936  0:005  Boot redirected to Entry 1. 'Boot Mac OS X from OSX'
2:937  0:001  DefaultIndex=1 and MainMenu.EntryCount=9
2:939  0:001  Use anime=iClover_logo frames=4
0:100  0:100  MemLog inited, TSC freq: 3599993411
0:100  0:000  
0:100  0:000  Now is 1.2.2017,  10:1:18 (GMT)
0:100  0:000  Starting Clover revision: 3766 on American Megatrends EFI
0:100  0:000  Build with: [Args: -x64 -D DISABLE_LTO -t XCODE5 | -D DISABLE_LTO -D USE_LOW_EBDA -a X64 -b RELEASE -t XCODE5 -n 9 | OS: 10.11.6 | XCODE: 7.3.1]
0:100  0:000  SelfDevicePath=PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0xFFFF,0x0)\HD(1,GPT,8C9BC4F4-E090-482E-B1B1-747AEF424E97,0x28,0x64000) @C8A96B98
0:100  0:000  SelfDirPath = \EFI\BOOT
0:100  0:000  === [ Get Smbios ] ========================================
0:100  0:000  Total Memory Slots Count = 4
0:100  0:000  Type 17 Index = 0
0:100  0:000  Ignoring insane frequency value 0MHz
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Speed = 0MHz
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Size = 0MB
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Bank/Device = BANK 0 ChannelA-DIMM0
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Vendor = <null string>
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->SerialNumber = <null string>
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->PartNumber = <null string>
0:100  0:000  Type 17 Index = 1
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Speed = 1600MHz
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Size = 8192MB
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Bank/Device = BANK 1 ChannelA-DIMM1
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Vendor = Kingston
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->SerialNumber = 0F1ADFEB
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->PartNumber = KHX1600C9D3/8GX   
0:100  0:000  Type 17 Index = 2
0:100  0:000  Ignoring insane frequency value 0MHz
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Speed = 0MHz
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Size = 0MB
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Bank/Device = BANK 2 ChannelB-DIMM0
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Vendor = <null string>
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->SerialNumber = <null string>
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->PartNumber = <null string>
0:100  0:000  Type 17 Index = 3
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Speed = 1600MHz
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Size = 8192MB
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Bank/Device = BANK 3 ChannelB-DIMM1
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->Vendor = Kingston
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->SerialNumber = 7A21DD31
0:100  0:000  SmbiosTable.Type17->PartNumber = KHX1600C9D3/8GX   
0:100  0:000  Boot status=0
0:100  0:000  Running on: 'MS-7850' with board 'Z97 PC Mate(MS-7850)'
0:100  0:000  === [ GetCPUProperties ] ==================================
0:100  0:000  CPU Vendor = 756E6547 Model=306C3
0:100  0:000  got cores from CPUID_1 = 0
0:100  0:000  The CPU supported turbo
0:100  0:000  BrandString = Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz
0:100  0:000  MSR 0xE2 before patch 1E008400
0:100  0:000  MSR 0xE2 is locked, PM patches will be turned on
0:100  0:000  MSR 0xE4              00021814
0:100  0:000  MSR 0xCE              00080838_F3012400
0:100  0:000  non-usable FLEX_RATIO = 10000
0:100  0:000  corrected FLEX_RATIO = 0
0:100  0:000  FSBFrequency=100MHz DMIvalue=100000kHz
0:100  0:000  Corrected FSBFrequency=100MHz
0:100  0:000  Vendor/Model/Stepping: 0x756E6547/0x3C/0x3
0:100  0:000  Family/ExtFamily: 0x6/0x0
0:100  0:000  MaxDiv/MinDiv: 36.0/8
0:100  0:000  Turbo: 38/39/40/40
0:100  0:000  Features: 0xBFEBFBFF
0:100  0:000  Threads: 8
0:100  0:000  Cores: 4
0:100  0:000  FSB: 100 MHz
0:100  0:000  CPU: 3600 MHz
0:100  0:000  TSC: 3600 MHz
0:100  0:000  PIS: 400 MHz
0:100  0:000  === [ GetDevices ] ========================================
0:100  0:000  PCI (00|00:00.00) : 8086 0C00 class=060000
0:100  0:000  PCI (00|00:01.00) : 8086 0C01 class=060400
0:100  0:000  PCI (00|01:00.00) : 10DE 104A class=030000
0:100  0:000   - GFX: Model=Asus GeForce GT 610 family 1FF (Nvidia)
0:100  0:000  PCI (00|01:00.01) : 10DE 0E08 class=040300
0:100  0:000   - HDMI Audio: 
0:100  0:000  PCI (00|00:02.00) : 8086 0412 class=030000
0:100  0:000   - GFX: Model=Intel HD Graphics 4600 (Intel)
0:100  0:000  PCI (00|00:03.00) : 8086 0C0C class=040300
0:100  0:000  PCI (00|00:14.00) : 8086 8CB1 class=0C0330
0:100  0:000  PCI (00|00:16.00) : 8086 8CBA class=078000
0:100  0:000  PCI (00|00:16.01) : FFFF FFFF class=FFFFFF
0:100  0:000  PCI (00|00:1A.00) : 8086 8CAD class=0C0320
0:100  0:000  PCI (00|00:1B.00) : 8086 8CA0 class=040300
0:100  0:000  PCI (00|00:1C.00) : 8086 8C90 class=060400
0:100  0:000  PCI (00|00:1C.04) : 8086 8C98 class=060400
0:100  0:000  PCI (00|03:00.00) : 197B 2363 class=010601
0:100  0:000  PCI (00|00:1C.05) : 8086 8C9A class=060400
0:100  0:000  PCI (00|04:00.00) : 10EC 8168 class=020000
0:100  0:000   - LAN: 0 Vendor=Realtek
0:100  0:000  PCI (00|00:1C.06) : 8086 244E class=060401
0:100  0:000  PCI (00|05:00.00) : 1B21 1080 class=060400
0:100  0:000  PCI (00|00:1D.00) : 8086 8CA6 class=0C0320
0:100  0:000  PCI (00|00:1F.00) : 8086 8CC4 class=060100
0:100  0:000  PCI (00|00:1F.02) : 8086 8C82 class=010601
0:100  0:000  PCI (00|00:1F.03) : 8086 8CA2 class=0C0500
0:100  0:000  === [ GetDefaultSettings ] ================================
0:100  0:000  Clover load options size = 4 bytes
0:100  0:000   - found plist string = , parse XML in LoadOptions
0:100  0:000    - [!] xml in load options is bad
0:107  0:006  , Status=Success
0:107  0:000  EFI\CLOVER\config.plist loaded: Success
0:107  0:000  === [ GetListOfThemes ] ===================================
0:109  0:002  - [00]: embedded
0:110  0:001  - [00]: iclover
0:112  0:002  - [01]: random
0:113  0:001  === [ GetEarlyUserSettings ] ==============================
0:113  0:000  timeout set to 3
0:113  0:000  Custom boot CUSTOM_BOOT_DISABLED (0x0)
0:147  0:034  KextsToPatch: 4 requested
0:149  0:001   - [00]: AppleHDA (10.9-10.12-AppleHDA/Realtek ALC887) :: BinPatch :: data len: 4
0:157  0:008   - [01]: AppleHDA (AppleHDA/Resources/xml>zml) :: BinPatch :: data len: 6
0:165  0:007   - [02]: AppleAHCIPort (External icons patch) :: BinPatch :: data len: 8
0:178  0:013   - [03]: AppleHDA (10.12-AppleHDA/Realtek ALC...) :: BinPatch :: data len: 4
0:188  0:010  Default theme: iclover
0:190  0:001  Hiding entries with string \EFI\BOOT\BOOTX64.EFI
0:191  0:001  Hiding entries with string Windows
0:193  0:001  === [ LoadDrivers ] =======================================
0:287  0:093  Loading FSInject-64.efi  status=Success
0:295  0:007  Loading OsxAptioFix2Drv-64.efi  status=Success
0:300  0:005  Loading OsxFatBinaryDrv-64.efi  status=Success
0:312  0:011  Loading VBoxHfs-64.efi  status=Success
0:319  0:007   - driver needs connecting
0:321  0:001  1 drivers needs connecting ...
0:322  0:001  PlatformDriverOverrideProtocol->GetDriver overriden
0:324  0:001  Searching for invalid DiskIo BY_DRIVER connects: not found, all ok
0:595  0:271  Dump SMC keys from NVRAM:
0:599  0:004     fakesmc-key-#KEY-ui32:00 00 00 11 
0:634  0:034     fakesmc-key-$Adr-ui32:00 00 03 00 
0:653  0:018     fakesmc-key-$Num-ui8:01 
0:660  0:006     fakesmc-key-RMde-char:41 
0:665  0:004     fakesmc-key-RPlt-ch8*:6A 37 38 00 00 00 00 00 
0:688  0:023     fakesmc-key-RBr -ch8*:6A 37 38 6A 37 38 61 6D 
0:711  0:022     fakesmc-key-EPCI-ui32:08 00 F0 00 
0:730  0:018     fakesmc-key-REV -ch8*:02 22 0F 00 00 16 
0:748  0:017     fakesmc-key-BEMB-flag:00 
0:755  0:007     fakesmc-key-BATP-flag:00 
0:763  0:008     fakesmc-key-BNum-ui8:00 
0:768  0:004     fakesmc-key-MSTc-ui8:00 
0:778  0:010     fakesmc-key-MSAc-ui16:00 00 
0:788  0:009     fakesmc-key-MSLD-ui8:00 
0:795  0:006     fakesmc-key-MSWr-ui8:00 
0:804  0:008     fakesmc-key-MSPS-ui16:00 03 
0:813  0:009     fakesmc-key-MSFW-ui8:01 00 
0:824  0:010  === [ InitScreen ] ========================================
0:928  0:104  SetScreenResolution: 1920x1080 - setting Mode 4
1:116  0:187  Video mode change to mode #4: Success
1:118  0:001  Console modes reported: 4, available modes:
1:119  0:001   - [01]: 80x25
1:127  0:007   - [02]: 80x50
1:128  0:001   - [03]: 100x31
1:130  0:001   - [04]: 128x40 (current mode)
1:131  0:001  reinit: self device path=PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0xFFFF,0x0)\HD(1,GPT,8C9BC4F4-E090-482E-B1B1-747AEF424E97,0x28,0x64000)
1:247  0:115  === [ GetMacAddress ] =====================================
1:343  0:096  MAC address of LAN #0= D8:CB:8A:59:74:5F:
1:362  0:018  === [ ScanSPD ] ===========================================
1:465  0:102  SMBus device : 8086 8CA2 class=0C0500 status=Success
1:468  0:003  SMBus CmdReg: 0x3
1:470  0:001  Scanning SMBus [8086:8CA2], mmio: 0xF7A18004, ioport: 0xF040, hostc: 0x11
1:477  0:007  Slots to scan [8]...
1:479  0:002  SPD[1]: Type 11 @0x51
1:499  0:019  XMP Profile1: 10*1/8ns
1:500  0:001  Found module with XMP version 1.3
1:502  0:001  DDR speed 1600MHz
1:503  0:001  Slot: 1 Type 24 8192MB 1600MHz Vendor=Kingston PartNo=KHX1600C9D38GX SerialNo=000F010A0D0F0E0B
1:505  0:002  SPD[3]: Type 11 @0x53
1:528  0:022  XMP Profile1: 10*1/8ns
1:530  0:001  Found module with XMP version 1.3
1:531  0:001  DDR speed 1600MHz
1:533  0:001  Slot: 3 Type 24 8192MB 1600MHz Vendor=Kingston PartNo=KHX1600C9D38GX SerialNo=070A02010D0D0301
1:536  0:003  === [ GetAcpiTablesList ] =================================
1:623  0:086  Get Acpi Tables List from RSDT:
1:626  0:003   - [00]: FACP  A M I len=132
1:627  0:001   - [01]: APIC  A M I len=146
1:635  0:007   - [02]: FPDT  A M I len=68
1:637  0:001   - [03]: FIDT  A M I len=156
1:638  0:001   - [04]: ASF!   HCG len=165
1:640  0:001   - [05]: SSDT  Ther_Rvp len=3197
1:643  0:003   - [06]: SSDT  Cpu0Ist len=1337
1:646  0:003   - [07]: SSDT  CpuSsdt len=2932
1:648  0:001   - [08]: MCFG  A M I len=60
1:649  0:001   - [09]: HPET  A M I len=56
1:651  0:001   - [10]: SSDT  SataTabl len=877
1:652  0:001   - [11]: SSDT  SaSsdt  len=22581
1:660  0:007   - [12]: UEFI  A M I len=66
1:662  0:001   - [13]: DMAR  BDW  len=184
1:663  0:001   - [14]: BGRT  A M I len=56
1:665  0:001  Calibrated TSC frequency =3599993411 =3599MHz
1:668  0:003  === [ GetUserSettings ] ===================================
1:756  0:087  USB FixOwnership: yes
1:759  0:003   - final DSDT Fix mask=00000000
1:761  0:001  ChassisType: 0x6
1:763  0:001  Using smbios.plist at path: EFI\CLOVER\smbios.plist, Status=Not Found
1:767  0:004  === [ ScanVolumes ] =======================================
1:866  0:098  Found 11 volumes with blockIO
1:868  0:001  - [00]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0xFFFF,0x0)
1:886  0:018  - [01]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x2,0xFFFF,0x0)
1:903  0:016          Result of bootcode detection: bootable Linux (grub,linux)
1:912  0:008  - [02]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x3,0xFFFF,0x0)
1:916  0:004  - [03]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0xFFFF,0x0)\HD(1,GPT,8C9BC4F4-E090-482E-B1B1-747AEF424E97,0x28,0x64000)
1:928  0:012          Result of bootcode detection: bootable unknown (legacy)
1:930  0:001          This is SelfVolume !!
1:932  0:001  - [04]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0xFFFF,0x0)\HD(2,GPT,77C9FEEF-0CFF-4997-B83A-B2C0907436B7,0x64028,0x3A1EC0C0)
1:937  0:005  - [05]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0xFFFF,0x0)\HD(3,GPT,EC56B9F2-35D2-415E-AD5D-2B370B3CE1A1,0x3A2500E8,0x135F20)
1:960  0:023  - [06]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x2,0xFFFF,0x0)\HD(1,GPT,3C875BF2-B993-41D2-A833-225E03A3B557,0x800,0x1401800)
1:964  0:003  - [07]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x2,0xFFFF,0x0)\HD(2,GPT,29DFF406-1AEA-4767-BBC5-3271EE1E7C42,0x25801F3B,0x14B82D06)
1:968  0:003  - [08]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x2,0xFFFF,0x0)\HD(3,GPT,0A896406-FF51-49DC-A6C9-0506F582EC5B,0x1402800,0x9FFF800)
1:994  0:026  - [09]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x2,0xFFFF,0x0)\HD(4,GPT,886EC1D0-C740-4439-9398-A07196BE87C7,0xB402000,0x1A3FF800)
1:998  0:003  - [10]: Volume: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x3,0xFFFF,0x0)\HD(1,GPT,1D21A879-403C-497F-B658-956F6E0678D8,0x800,0xDF9438F)
2:001  0:003  === [ InitTheme ] =========================================
2:106  0:104  Using theme 'iclover' (EFI\CLOVER\themes\iclover)
2:110  0:004  Warning! Character width 9 should be even!
2:113  0:002  Choosing theme iclover
2:115  0:001  after NVRAM boot-args=dart=0
2:116  0:001  === [ AddCustomLegacy ] ===================================
2:199  0:083  Scanning legacy ...
2:201  0:001   0: 'Whole Disc Boot' (legacy) not legacy
2:210  0:009   1: 'Whole Disc Boot' (grub,linux) add legacy
2:220  0:010   added 'Boot Linux from Whole Disc Boot' OSType=0 Icon=grub,linux
2:222  0:001   2: 'Whole Disc Boot' (legacy) not legacy
2:228  0:006   3: 'EFI' (legacy) not legacy
2:235  0:006   4: 'OSX' (legacy) not legacy
2:238  0:003   5: 'Recovery HD' (legacy) not legacy
2:241  0:003   6: 'Legacy HD1' (legacy) not legacy
2:244  0:003   7: 'Legacy HD2' (legacy) not legacy
2:253  0:009   8: 'Legacy HD3' (legacy) not legacy
2:256  0:003   9: 'Legacy HD4' (legacy) not legacy
2:261  0:005  10: '' (legacy) not legacy
2:264  0:003  === [ ScanLoader ] ========================================
2:355  0:090  - [03]: 'EFI'
2:358  0:003  - [04]: 'OSX'
2:419  0:061          AddLoaderEntry for Volume Name=OSX
2:436  0:016          Check if volume Is Hibernated:
2:437  0:001      Check sleep image 'by signature':
2:477  0:039      read prefs \Library\Preferences\SystemConfiguration\com.apple.PowerManagement.plist status=Not Found
2:479  0:001      using default sleep image name = \private\var\vm\sleepimage
2:505  0:026      sleepimage not found -> Not Found
2:507  0:002          hibernated: no - sign
2:511  0:003  - [05]: 'Recovery HD'
2:515  0:004          AddLoaderEntry for Volume Name=Recovery HD
2:539  0:024  - [10]: ''
2:548  0:008  === [ AddCustomTool ] =====================================
2:644  0:095  found tool \EFI\CLOVER\tools\Shell64U.efi
2:645  0:001  Checking EFI partition Volume 3 for Clover
2:647  0:001   Found Clover
2:652  0:005  === [ FindDefaultEntry ] ==================================
2:724  0:072  === [ GetEfiBootDeviceFromNvram ] =========================
2:790  0:065   - efi-boot-device-data: PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0x0,0x0)\HD(2,GPT,77C9FEEF-0CFF-4997-B83A-B2C0907436B7,0x64028,0x3A1EC0C0)
2:793  0:003    - Volume: 'PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0x0,0x0)\HD(2,GPT,77C9FEEF-0CFF-4997-B83A-B2C0907436B7,0x64028,0x3A1EC0C0)'
2:794  0:001    - LoaderPath: '<null string>'
2:802  0:007    - Guid = 77C9FEEF-0CFF-4997-B83A-B2C0907436B7
2:803  0:001  === [ FindStartupDiskVolume ] =============================
2:880  0:076    - Volume: partition = PciRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0x0,0x0)\HD(2,GPT,77C9FEEF-0CFF-4997-B83A-B2C0907436B7,0x64028,0x3A1EC0C0)
2:885  0:005     - searching for that partition
2:887  0:001      - found entry 1. 'Boot Mac OS X from OSX', Volume 'OSX'
2:888  0:001  Boot redirected to Entry 1. 'Boot Mac OS X from OSX'
2:890  0:001  DefaultIndex=1 and MainMenu.EntryCount=9
2:891  0:001  Use anime=iClover_logo frames=4

Can anyone help me with this problem.

p.s. I have check partitions with osx on errors, all ok. Secondary linux os loading ok, usb ports work.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...