Jump to content
rana_007

System Uptime in nanoseconds issue.

Recommended Posts

Hello Everyone.

I'm having this issue everytime I'm trying to install El Capitan.

It's showing me Mac OS Version: Not yet set and las tline is System uptime in nanoseconds.


Graphics: Intel HD 5500


I've attached images for better solution.

IMG_3452.thumb.JPG.db68a8b91e39b91084a198b4a3b7292a.JPG

IMG_3453.thumb.JPG.1ad6a00780ca1d4f7e1aef1784c8b078.JPG

Link to comment
Share on other sites

hello


disable in clover any dsdt fix ..


and use all original acpi tables .. don't drop any


and also use kernelpm


https://clover-wiki.zetam.org/Configuration/KernelAndKextPatches#kernelandkextpatches_kernelpm


good hack

PB Easy Note TM 86 - i5 430 M - H55M - Ram - 6 GB - Alc272 - Radeon HD 5470 512 QE/CI

Lenovo G500 - i5 3230m - HM77 - Ram - 8 GB - Conexant audio - HD 4000

My OS X Files 

Link to comment
Share on other sites

hello


disable in clover any dsdt fix ..


and use all original acpi tables .. don't drop any


and also use kernelpm


https://clover-wiki.zetam.org/Configuration/KernelAndKextPatches#kernelandkextpatches_kernelpm


good hack

 


Hey,

I've disabled all options in dsdt fixused all original acpi tables..

It goes go apple logo and restarts ..


Let me know what else can I do.


My Laptop is

Acer One 14 Z1402-30Q7

Core-i3 5005U

Graphics: Intel HD 5500

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now




×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...