Jump to content
doze

Clevo W760&M770CU Need to be patched

Recommended Posts

Hi, this is the raw and 100% error and warning free.

Made with the latest bios available (original, no mod)


i7 Q720, Radeon HD4570, ALC272, Chipset 6 series, 1920x1080.


Need to be patched.


Actually , with the latest Clover revision, the boot hang at the Apple sign with the progressbar (spinning wheel)

It seems the 4570 not work properly.


Criticism and help are Welcome.


Regards.

DSDTW760&M770CU.rar

Link to comment
Share on other sites

hello


what u use in config.plist for the graphics ?


maybe u should try something like this


http://clover-wiki.zetam.org/Configuration/Graphics#Inject-/-ATI


Inject


ATI




LoadVBios



InjectEDID



good hack

PB Easy Note TM 86 - i5 430 M - H55M - Ram - 6 GB - Alc272 - Radeon HD 5470 512 QE/CI

Lenovo G500 - i5 3230m - HM77 - Ram - 8 GB - Conexant audio - HD 4000

My OS X Files 

Link to comment
Share on other sites

Hi !


I try all the tips you notice in your Post, but nothing works.

The vConfig.Plist need surely More tweak to boot Osx Properly.


i'm using the 3253 revision of CLover bootloader, with DSDT auto-patching, etc....


it seems to be not easy, see here :


http://www.insanelymac.com/forum/topic/293894-ati-mobility-radeon-hd4570-clover-doesnt-work-properly/


And i see your post too :


http://Olarila.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=736


Do you have more suggestion ?


Regards.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now




×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...