Jump to content
Syca

Error booting normal but works fine on safe mode

Recommended Posts

I have tried doing what the other posts have said and tried moving/removing kexts. but I got one of two errors. And if no error it's just the greyish white screen with the rainbow pinwheel.


this is the most recent one: https://www.dropbox.com/s/gxw7plpy9wuomgn/Photo%20Nov%2007%2C%202%2004%2023%20PM.jpg



the other is:

SMC::smcReadKeyAction ERROR MSDS kSMCBadArgumentError(0x89) fHashKeyTable=0x0xffffff8025ea1ee0


cpu: i7

Gpu: Geforce 650

motherboard: Gigabyte H77-DS3H

Link to comment
Share on other sites

Try using the kext attached in this topic


http://Olarila.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=3883

Donation with Paypal | Mercado Livre | Premium and Donators Users | Installation GUIDE

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...

Hey! Welcome to Olarila.com  Please Disable Your ADBlocker!

3vHSCmh.png

Support Olarila Vanilla Hackintosh by making a donation HERE

The popup will be closed in 15 seconds...