Jump to content
Pt101

Post install issue

Recommended Posts

Hi.


First thanks for the USB installer. It worked a treat after some research and deleting the video kexts with transmac and booting with graphics enabler=no -f. I now have a working, well almost version of mountain lion.


However I have an issue with my mousepad. Before I log in the cursor and mouse work fine. After I am logged into the desktop however, the pad moves the pointer but the buttons and tapping on the pad do not. So I am actually unable to do anything?


I have tried plugging in a USB mouse but it is not recognised. Does anyone have any ideas on what this is as I need to start installing wifi etc but can't.


So close yet so far away lol.

Link to comment
Share on other sites

You need PS/2 kexts, follow post install guide


http://Olarila.com/forum/viewtopic.php?f=28&t=1716

Donation with Paypal | Mercado Livre | Premium and Donators Users | Installation GUIDE

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...

Hey! Welcome to Olarila.com  Please Disable Your ADBlocker!

3vHSCmh.png

Support Olarila Vanilla Hackintosh by making a donation HERE

The popup will be closed in 15 seconds...