Jump to content
- R -

Hackintosh installer just reboots the machine

Recommended Posts

Im trying to do a hackintosh using olarila vanilla high sierra img but cant boot into the installer, tried many flags like -x -v -s -f -F nv_enable and Graphics_Enabler too

Just crashes on acpi patcher and reboots my pc

ECS H55CM

INTEL XEON X3440

8GB DDR3

GTX 960 2GB GIGABYTE

SATA HD 2TB SEAGATE BARRACUDA

Tried yosemite, sierra and high sierra but same result..sometimes crashing and rebooting on the apple logo.

Btw i already using an efi folder for my chipset from here and does not fix my problem..looks like a kernel panic issue..

Anyone can help me?

Edited by - R -
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Donation with Paypal https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=RYQ6CGUGK5D6S

Donation with Stripe https://tinyurl.com/2ssnydn6

Donation with BuyMeaCoffee https://tinyurl.com/bvsbpf6e

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @[email protected]

Donation with Mercado Livre https://tinyurl.com/y9evkj5u

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, MaLd0n said:

This is exactly what im using right now, i replaced the one on my efi partition with this one

--CHIPSET SERIES 5, 6, 7, 8, 9 (NEHALEM / SANDY BRIDGE / IVY BRIDGE / HASWELL / BROADWELL)

Still the same problem.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

post one video with this problem

Donation with Paypal https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=RYQ6CGUGK5D6S

Donation with Stripe https://tinyurl.com/2ssnydn6

Donation with BuyMeaCoffee https://tinyurl.com/bvsbpf6e

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @[email protected]

Donation with Mercado Livre https://tinyurl.com/y9evkj5u

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

After much effort i fixed the problem by enabling xd bit option on bios, now i can boot the usb drive, but the real solution was using a distro on this machine..installed yosemite here and everything works out of the box for this board, installed web drivers for gtx 960, yes its a little old but still has very good app support..im am happy now..thx for the help Maldon, greetings from Brazil!

IMPORTANT NOTE:

Use yosemite zone for this machine and let it finish the optimization process on first boot, after its finished DONT REBOOT, AND UPDATE IT TO 10.10.5 USING APPSTORE, them let it reboot and install web drivers from tony's website, if you have audio problems try changing the output from audio settings..ethernet works out of the box.

VANILLA DOESNT REQUIRE EFI FOLDER TO BOOT, LEAVE IT FOR POST INSTALL.

I hope this help anyone, also dont forget to disable vt, serial ports and enable ahci, set graphics init option to pci express..enjoy!

😈

Edited by - R -
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now




×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker-:cap

The popup will be closed in 30 seconds...