Jump to content
Gustavo Henrique Alves

Dual monitors on UHD 630

Recommended Posts

  • Administrators

have these patches for igpu with this mobo on the net

just use it

Donation with Paypal https://tinyurl.com/r7fchn9

Donation with Stripe https://tinyurl.com/2ssnydn6

Donation with BuyMeaCoffee https://tinyurl.com/bvsbpf6e

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX¬†@[email protected]

Donation with Mercado Livre https://tinyurl.com/y9evkj5u

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

Link to comment
Share on other sites

I've done the hackintool patches, tested it with EFI`s from the internet but the most I got were black screen, 2 monitors working but with glitch, green screen, several bugs. Can you see what I'm doing wrong?

 

EFI https://drive.google.com/drive/folders/1LGPSXcDDrk9xzQlC5coPZnXASkQWJcCp?usp=sharing

 

Run.me https://we.tl/t-bRS9sch1RX

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

u need test

remove unnecessary things

uT0wZQz.png

Donation with Paypal https://tinyurl.com/r7fchn9

Donation with Stripe https://tinyurl.com/2ssnydn6

Donation with BuyMeaCoffee https://tinyurl.com/bvsbpf6e

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX¬†@[email protected]

Donation with Mercado Livre https://tinyurl.com/y9evkj5u

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

Link to comment
Share on other sites

On 11/7/2021 at 6:52 PM, MaLd0n said:

u need test

remove unnecessary things

uT0wZQz.png

u catch the device properties from a working EFI that i found on github and now works both monitors but when i start the computer the HDMI monitor always got bugs and the DVI starts with a green image, after i disconnect cables and connect again they stay working fine, how i fix this ??

 

this is the EFI now 

 

https://drive.google.com/drive/folders/10QU_fGKEWrCaMydySYWPblfrhUSp4YaK?usp=sharing

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

add igfxonln=1 and agdpmod=vit9696

Donation with Paypal https://tinyurl.com/r7fchn9

Donation with Stripe https://tinyurl.com/2ssnydn6

Donation with BuyMeaCoffee https://tinyurl.com/bvsbpf6e

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX¬†@[email protected]

Donation with Mercado Livre https://tinyurl.com/y9evkj5u

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now




×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker-:cap