Jump to content

How to update Opencore bootloader - Fast and Easy - Release or Pre Release version


Recommended Posts

  • Administrators

Donation with Paypal https://tinyurl.com/r7fchn9

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with ETH 0x255EdE75081D2731FcD6F7BE171dfC7f5ce9DF05

Donation with LTC MTmkEY9xiLkuzf4vHtRYHLoapBcmmoApFc

Donation with DAI 0x255EdE75081D2731FcD6F7BE171dfC7f5ce9DF05

Donation with USDC 0x255EdE75081D2731FcD6F7BE171dfC7f5ce9DF05

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @[email protected]

Donation with Mercado Livre https://tinyurl.com/y9evkj5u

 

 

  • Like 3
Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
1 hour ago, MaLd0n said:

How to update Opencore bootloader - Fast and Easy - Release or Pre Release version

 

 

Thanks 👌 , definitely useful for many, we hope they remember to set OCConfigurator to the right release and update it 😆 otherwise it messes up the plist, surely fast , pity   don't learn how to edit the plist and understand the differences, being that it does the whole program,but there is time for that😁

Edit : Checked with ocvalidate , no issues found 🤙

Edited by anto barreca
  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Hi I updated my opencore from 0.68 to latest 0.69 upon reboot i got message like this

" OCS: failed to parse string field as value with type boolean and <auto> contents, context <CustomDelays>! "

Though i dont have problem with booting to big sur  Thanks

 

Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, utdmheat said:

Hi I updated my opencore from 0.68 to latest 0.69 upon reboot i got message like this

" OCS: failed to parse string field as value with type boolean and <auto> contents, context <CustomDelays>! "

Though i dont have problem with booting to big sur  Thanks

 

UEFI -> AppleInput -> CustomDelays = Boolean - NO

Link to post
Share on other sites
41 minutes ago, anto barreca said:

UEFI -> AppleInput -> CustomDelays = Boolean - NO

Hi Anto thank you for your fast solution appreciated solve Cheers 😀

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

I am on a X99 system...

Since opencore 0.6.6 every time I update and reset nvram the version stays the same at 0.6.6. I am at 0.7.0 now and I am running Big Sur 11.4

I ran the myvar=test and it works fine and always  get myvar test returned. In Hackintool the kext versions are all wrong too even though all kexts inside my EFI are the newest versions.

Any idea why this could be?

 

Thx

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
On 6/11/2021 at 12:44 PM, tsader said:

Any idea why this could be?

use github "actions" to download last "master"

Link to post
Share on other sites
3 hours ago, MaLd0n said:

use github "actions" to download last "master"

Hey MaLd0n,

Thanks for your reply but I am not sure exactly what you mean by that. Thx

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker-:cap