Jump to content
Loyd

KP OS X 10.8 Please Help

Recommended Posts

Hello Guys,


Can somebody help me to solve this KP (photo attached) that I have had while restarting my Hack under Mountain Lion?

DSCI0962.thumb.JPG.1f2dbe855b93c3c138436bfcc1967a48.JPG

The installation is done without using the DSDT.


Here is my configuration :


- ASUS X71Vn Bios vers: 207 (10/29/2009)

- 82801I (ICH9 Family) HD Audio Controller [8086:293E]

- RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10EC:8168]

- AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168C:002A]

- Intel® Core™2 Duo CPU T5850 @ 2.16GHz 2166 MHz CPU-model 15

- G96 [GeForce 9650M GT] [10DE:064C]

- pci@0000:01:00.0

- ICH9M/M-E SATA AHCI Controller [8086:2929]


Thank you in advance for any help and / or indications !


Wonderful site and forum !!


A big thank you in advance,

Loyd

Link to comment
Share on other sites

Give more info. Does it always happen, just sometimes, or it was just once?


Did you install anything? Changed any BIOS setting?

ASUS N53Jq • CPU: Intel Core i7-740QM 1.73GHz • RAM: 6,0GB • HD: 500GB • GPU: GeForce GT 425M 1GB 1920x1080 • OS: OS X 10.8.4 • Linux Mint 15 • Windows 8

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...