Jump to content
habibkh25

mac os x can not be installed on this computer

Recommended Posts

i have downloaded mac os x 10.7 from a torrent for Olarila and used imgburn to create a bootable disk

when i am installing it on my intel pc it says after installing 50% that mac os x can not be installed on this computer

anyone can help please :cry: thanks !!

Link to comment
Share on other sites

i have downloaded mac os x 10.7 from a torrent for Olarila and used imgburn to create a bootable disk

when i am installing it on my intel pc it says after installing 50% that mac os x can not be installed on this computer

anyone can help please :cry: thanks !!

 


hi


upgrade u signature in u profile, something like i have in final my answer with u hardware


no answer for that type of question, intel pc ....?????


good hack

PB Easy Note TM 86 - i5 430 M - H55M - Ram - 6 GB - Alc272 - Radeon HD 5470 512 QE/CI

Lenovo G500 - i5 3230m - HM77 - Ram - 8 GB - Conexant audio - HD 4000

My OS X Files 

Link to comment
Share on other sites

artur-pt


Hi Master !


In the signature of iron, I see your laptop Intel i5 430M - H55 - .... O.S. Lion 10.7.4/Mountain Lion GM / Snow 10.6.8 / .... PLZ,tell me how you were able to do - to get a second (discrete) graphics?

The fact that I have a laptop with Intel i5 - HM55 - ... - Nvidia 310m. But certainly can `t take a second (Nvidia) graphics - works (and how it works, we all know! :() Only HD Graphics2000!

Really there was a solution? Please share your experience!

PS Question due to the fact that my laptop processor - Intel Core i5 @ 480M to H55.Technology and features 430M and 480M are almost identical!

Iron my laptop:

<<< System Summary >>>

> BIOS : Manufacturer : American Megatrends Inc.

Version : E168AIMS.10D

Date : 11/12/2010 (mm/dd/yyyy)

Address : 2048 KB

Copyright : ©2008 American Megatrends, Inc

Motherboard ID : 63-0100-000001-00101111-092309-Chipset-0AAAA000

SMBios Version : 2.6

DMI Version : 2.6

> Platform : Intel Calpella

> Mainboard : MSI MS-168A

> Chipset : Intel HM55

> Processor : Intel Core i5 @ 2666 MHz(with HD Graphics 2000)

>Video 2 : GF nVIDIA 310M (1024Mb)

> Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM )

> Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter

> Network Card : RT3090 802.11n Wireless LAN Card

Link to comment
Share on other sites

hello


the problem u have in bios the intel hd activated, if u can disable in bios , the nvidia are primary card and works


what smbios are u using ?


try to use macbookpro6,2


see my system info, no intel hd, only ati vga card

 

398470185_Capturadeecr2012-08-26s09_28_05.thumb.png.77ce1b33979e019e522cc92d5b7c80cc.png

 

good hack

PB Easy Note TM 86 - i5 430 M - H55M - Ram - 6 GB - Alc272 - Radeon HD 5470 512 QE/CI

Lenovo G500 - i5 3230m - HM77 - Ram - 8 GB - Conexant audio - HD 4000

My OS X Files 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...