Jump to content

Olarila RunMe dumper app


Recommended Posts

  • Administrators

This App extract a full dump from your Hackintosh.

Download RunMe.app

 

-Spoof your Serial Number (Clover and OpenCore)
-Kextstat
-Pmset
-Xcpm
-ACPI tables
-Kextload
-AudioDeviceName
-VDADecoder Checker
-ig-platform-id
-Ioreg
-Bootargs
-Kernel Version
-Audio Codecs
-Kernel
-System Version
-Full Kextstat
-Cpu
-IOBuiltin
-Boot

q9ns2sl.png

Scripts Credits:
-black.dragon74 (Ioreg and some dumps)
-RehabMan (Mount EFI and patchmatic)
-Mirone, cecekpawon (Audio Codecs)
-Andy.V (getcodecid)
-Oldnapalm (Big Thanks)

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

This App extract a full dump from your Hackintosh. Download RunMe.app   -Spoof your Serial Number (Clover and OpenCore) -Kextstat -Pmset -Xcpm -ACPI tables -Kextload -AudioDevi

DSDT.aml.zip

this folder is not good. many acpi renames

  • 3 weeks later...

Thank you so much! I replaced the SSDTs and loaded only the DSDT file. I was able to boot. Can you please tell me what this DSDT file did differently from what I had? What will this fix?

Also do you have any other options for a USB kext for the 15 port limit? I tried loading the older ones from here: https://github.com/KGP/XHC-USB-Kext-Library/blob/master/DJ7-iMacPro-ASUS-WSX299S10G-XHCI.kext.zip

but with this when I first boot I get error of an unregistered kext file and the computer wont boot. Any ideas? Thanks!

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
5 hours ago, giftmusic said:

Awesome, I will start working on the USB ports. The first question though: Can you please tell me what this DSDT file did differently from what I had? What will this fix?

 

--DSDT Patches--

-FIX ERRORS AND WARNINGS

-FIX ACPI ERRORS

-REMOVE UNUSED SCOPES / DEVICES

-HIGH PRECISION EVENT TIMER

-SATA SERIE ID

-DMAC

-REMOVE LINES, PROBLEMATIC and UNUSED

-FIX K.P in REBOOT

-NVRAM

-REAL TIME CLOCK

-SLPB

-DARWIN / WINDOWS 2015

-XHCI

-PLUGIN TYPE

-HDAS to HDEF

-HDEF

-ARTC

-IPIC

-TIMR

-SBUS

-BUS1

-MCHC

-ALS0

-SHUTDOWN

-UAR1

-LAN

-FWHD

-USBX

-PMCR

-PPMC

-XSPI

-GMM

-IMEI

-EC

-PNLF

-ARPT

-GFX0

-NVME

-DTGP

-ACQUIRE MUT0 0XFFFF

-OPERATION REGION GPIO

-MUTEX MUT0 0x00

-EXTERNAL REFERENCES

-UNKNOWNOBJ

-HDMI / HDAU

-FULL RENAMED DEVICES

no problem about slot, i dont apply it

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
15 hours ago, giftmusic said:

My Gigabyte Titan Ridge 2.0 thunderbolt card does not work anymore.

hey

check bios/uefi config. nothing about thunderbolt in this dsdt. i think in this cases stay need a ssdt by KGP. let me know

15 hours ago, giftmusic said:

Also when I boot to windows I get a BSOD saying ACPI error

opencore is a big problem for dual boot. inject tables quirks and other things in other systems

Link to post
Share on other sites
  • Administrators

i need one ioreg

 

about opencore. this bootloader is not good for dual boot, people use a minimal and not full solution with _osi to avoid problem in boot windows

Link to post
Share on other sites

Hi, would like to get HDMI working.

 

Note: I'm using OpenCore v0.60

 

Runme.app output https://filebin.net/fe99a918499wey1d

 

Also, where can I check the syntax is correct eg 'array' and '/array' are set correctly?

 

Update: getting error msg's from the app:

 

||||||||||||||||||||||||
*----------------------*
     Welcome
*----------------------*
||||||||||||||||||||||||
*----------------------*
-----Send Me Files------
*----------------------*
||||||||||||||||||||||||
**********************************************************************************
Run .app and wait! Please don't touch your computer until the program is finished.
**********************************************************************************
****************************************************************************************************
Small donations via PayPal for build, patches and guides development would be extremely appreciated.
****************************************************************************************************
Kextstat...
Pmset Log...
Xcpm Log...
ACPI tables...
Kextload Log...
AudioDeviceName...
VDADecoder Checker...
ig-platform-id Log...
Ioreg Log...
Bootargs Log...
Kernel Version...
Audio Codecs...
Kernel Log...
System Version...
Full Kextstat Log...
Cpu Log...
IOBuiltin Log...
Boot Log...
Clover files (need administrator privileges)
Mounted EFI at /Volumes/EFI
cp: /Volumes/EFI/EFI/CLOVER: No such file or directory
Removing theme dir.
Removing tools dir.
Masking your System IDs
Dumped CLOVER files.
Removing Resources dir.
Removing Tools dir.
Masking your System IDs
Dumped OC files.
Unmounted /Volumes/EFI
Generating system info, this may take a while.
Saving IOReg...
IOREG dump failed. Retrying by increasing delays...
Increased delay by x2 times. Retrying...
IOREG dump failed. Retrying by increasing delays...
Increased delay by x3 times. Retrying...

 

Thankyou

Edited by dm4n
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker and Support Our Forum-:cap