Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'z390-e'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • 🇬🇧 English
    • NEWS Releases & Updates
    • macOS Full Installer Database from Apple
    • Olarila Vanilla Images
    • Guides and Tutorials
    • Hackintosh EFI Folder Collection
    • macOS
    • Olarila Apps
    • Hardware
    • Olarila Buyer's Guide
    • DSDT & Patch Requests
    • Olarila Hackintosh Machines
    • Mods & Overclocking
    • Hackintosh Photos, Screenshots and Benchmarks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Themes & Wallpapers
    • Apple World
    • 👉 Donate
  • 🇧🇷 Português
    • Novos Lançamentos & Atualizações
    • Aplicativos & Apps Úteis
    • Guias & Tutoriais Hackintosh
    • DSDT & Pedidos de Patch
    • macOS BR
    • Hardware BR
    • Discussão geral

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


CPU


Motherboard


GPU


INTERESTS


OCCUPATION


ICQ


WEBSITE


YAHOO


AOL


LOCATION


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


SKYPE


TWITTER


YOUTUBE

Found 3 results

  1. Hello Admin, I Install Big Sur on my PC i was follow all steps but i have some Error Foud to install (AppleUSBHostPort :: createDevice: Failed to create device (0xe00002bc)) I have some Error screenshort to upload in this attachment please see & Help Me. MB : ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING Processor : i5 9600k Please Help errorfile.rar
  2. Hey, When I try to install Big Sur on my computer, when the pre-installation should appear my computer reboots/ shutdown. I followed this because of the hardware similarity : My specs: ASUS Z390 Intel i9-9900K AMD VEGA 56 SAMSUNG 970 EVO NVME SSD I also uploaded the EFI folder here: EFI.zip
  3. MY PC: Intel core i9 9900k Asus ROG STRIX Z390-E GAMING Sapphire RX 5700 XT Nitro+ 8Gb CRUCIAL Ballistix DDR4 32Gb 3200Mhz Intel 660p 2Tb HDD WD 2Tb Audio USB Sound Blaster X3 MacOS Catalina 10.15.6 Opencore 6.1 Problems: Boot PC bios error - The system has POSTed in safe mode! Help me please settings opencore 6.1. Please. MY EFI: EFI.zip ( delete PlatformInfo 😀 ) And I would like to ask you to check if everything is configured correctly for my equipment
×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...