Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'rx560'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • 🇬🇧 English
    • NEWS Releases & Updates
    • macOS Full Installer Database from Apple
    • Olarila Vanilla Images
    • Guides and Tutorials
    • Hackintosh EFI Folder Collection
    • macOS
    • Olarila Apps
    • Hardware
    • Olarila Buyer's Guide
    • DSDT & Patch Requests
    • Olarila Hackintosh Machines
    • Mods & Overclocking
    • Hackintosh Photos, Screenshots and Benchmarks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Themes & Wallpapers
    • Apple World
    • 👉 Donate
  • 🇧🇷 Português
    • Novos Lançamentos & Atualizações
    • Aplicativos & Apps Úteis
    • Guias & Tutoriais Hackintosh
    • DSDT & Pedidos de Patch
    • macOS BR
    • Hardware BR
    • Discussão geral

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


CPU


Motherboard


GPU


INTERESTS


OCCUPATION


ICQ


WEBSITE


YAHOO


AOL


LOCATION


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


SKYPE


TWITTER


YOUTUBE

Found 4 results

  1. Hello! First thanks for the great instructions to get Ventura installed with opencore! I was struggling to move on with clover. I have successfully installed Ventura on my Hardware. Graphics are working with HDMI and Displayport on 4k monitors as expected. When I connect the 5k display Prestige PS341WU - MSI via DP no scaling options are shown and only 50hz is offered at 5120 x 2160. When disconnecting DP and using HDMI (here not all resolutions are available) and then connecting only DP again, I can set the correct resolution with 60hz and choose scaling (2560x1080). I checked under system report that the display is indeed operating at 5120 x 2160 now. waking up from sleep works with correct display settings coming back Unfortunately after next reboot these settings are gone and the monitor is back with 50 hz and no scaling options. any help would be much appreciated
  2. I have installed mac big sur in a hp prodesk 400 g1 ssf, everything works for me, except the amd radeon rx 550 4GB graphics card, because I don't know how to inject into the Opencore device properties section, when I was using clover it was easy because with fakepciid.kext was injecting the EDID + ati + radeonint + fake pci id ... but with Opencore, I can't manage to inject these properties ... can someone help me? EFI.zip
  3. Onygan

    AFOX RX 560D

    Tentei fazer um hackintosh com Mojave na seguinte config: Placa-mãe: GA-P35-DS3 Placa de video: RX 560D (RX 460 Rebranded) da Afox Processador: Xeon x5450 Antes eu tinha tentando fazer o hackintosh nessa mesma config so que a placa de video era um GTX 750 ti, eu estava tendo problemas de travamentos no sistema, decidi trocar a placa por uma da AMD e aqui estou com essa. Antes eu conseguia bootar no sistema mas ficava travando, agora nem isso consigo, após reiniciar e entrar na partição que ta o Mojave (depois de trocar o plugin de telemetria para 775), a tela fica cinza, o mouse aparece mas nada de sair dessa tela. Fiz a configuração do config.plist igual desse video https://www.youtube.com/watch?v=CUm7pLz37ZM somente trocando algumas coisas para a minha placa.
  4. Hi everyone, I just got a new ryzentosh 3900. everything works fine (thanks to maldon for his wisdom) although I have a problem that I think is due to incompatibility with my video card. the model is Nvidia 640gt. I previously bought it for the support it had, but apparently it doesn't behave well in Catalina right now, is it? I have graphic acceleration, but sometimes I have lag on the mouse and Logic pro does not work well when I fill the screen of devices. I am thinking of buying an rx560. am i doing well
×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...