Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'rx5500xt'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • 🇬🇧 English
    • NEWS Releases & Updates
    • Olarila ISO/USB Images
    • Guides and Tutorials
    • macOS
    • Olarila Apps
    • Hardware
    • Olarila Buyer's Guide
    • DSDT & Patch Requests
    • Olarila Hackintosh Machines
    • Mods & Overclocking
    • Hackintosh Photos, Screenshots and Benchmarks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Themes & Wallpapers
    • Apple World
    • 👉 Donate
  • 🇧🇷 Português
    • Novos Lançamentos & Atualizações
    • Aplicativos & Apps Úteis
    • Guias & Tutoriais Hackintosh
    • DSDT & Pedidos de Patch
    • macOS
    • Hardware
    • Discussão geral

Categories

  • Files
  • Bootloader
  • DSDT
  • Utils & Software
  • Clover Folders

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


CPU


Motherboard


GPU


INTERESTS


OCCUPATION


ICQ


WEBSITE


YAHOO


AOL


LOCATION


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


SKYPE


TWITTER


YOUTUBE

Found 3 results

  1. Hello i am new and i need help to install hackintosh literally from a to z but fore free pls
  2. Hello, I would have your help to solve a problem, what happens, is that I recently did my first installation of Hackintosh, and I have a problem when i turning on the machine, which restarts several times, and in the end when it finally starts I get this error screen, I think it is from the graphics card and I tried several things but do not work. I'd like to know if you could help me. I'm Using macOS Catalina 10.15.5 my setup is as follows Board: Gigabyte B365M-DS3H CPU: Intel Core I3 9100F GPU: AMD Asus ROG Strix rx 5500 xt Ram: 8gb kingston SDD: PNY 240G
  3. Hi! I'm new on this but I'm trying to instal Catalina (10.15.3) on my Ryzen ensamble which is Ryzen 7 2700 Asus Rog strix b450 Team group 2x8Gb 3200 Mhz XFX rx5500 xt 8Gb gpu Also a 750w 80+ gold corsair I tried a EFI carpet from a video on Youtube but it shows the Apple Logo and a bar, it charges but at the end nothing happens, not even the utility disk, just get stucked for hours. So I tried some other with worst results and tries clover but didn't work so well (or i don't know how to use it) I wanna try OpenCore but i don't have any windows (and I think is the on
×
×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker and Support Our Forum-:cap