Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'i7'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • 🇬🇧 English
    • NEWS Releases & Updates
    • Olarila ISO/USB Images
    • Guides and Tutorials
    • macOS
    • Olarila Apps
    • Hardware
    • Olarila Buyer's Guide
    • DSDT & Patch Requests
    • Olarila Hackintosh Machines
    • Mods & Overclocking
    • Hackintosh Photos, Screenshots and Benchmarks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Themes & Wallpapers
    • Apple World
    • 👉 Donate
  • 🇧🇷 Português
    • Novos Lançamentos & Atualizações
    • Aplicativos & Apps Úteis
    • Guias & Tutoriais Hackintosh
    • DSDT & Pedidos de Patch
    • macOS
    • Hardware
    • Discussão geral

Categories

  • Files
  • Bootloader
  • DSDT
  • Utils & Software
  • Clover Folders

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


CPU


Motherboard


GPU


INTERESTS


OCCUPATION


ICQ


WEBSITE


YAHOO


AOL


LOCATION


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


SKYPE


TWITTER


YOUTUBE

Found 4 results

  1. Inicialmente segui o tutorial vanilla da Dortania e em seguida o guia do WEG ensinando como fazer patch para a iGPU (UHD 630) e testei TODAS as combinações de framebuffer e device-id disponíveis... Nada funciona a não ser o modo VESA (fica em 7mb, bugs na tela, na aceleração, sem usar VESA fica parado em IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0). VESA (utilizando igfxvesa) é a única forma de chegar na desktop. Estou usando o OpenCore 0.64 e as últimas versões dos kexts lilu e weg. Alguma sugestão, pessoal? Eu realmente não sei mais o que tentar... Ob
  2. Checked WEG patching guide for Intel UHD 630 and tried everything, every framebuffer and device-id combination... Nothing can get me out of VESA mode (stuck to 7mb, glitchy graphics, no acceleration, without VESA I get stuck in IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0). VESA (using boot argument igfxvesa) is the only way I've able to get to the desktop. I'm using OpenCore 0.64 and the latest versions of lilu and weg. Any suggestions? I've run out of ideas here. Thanks in advance. P.S here goes the specs of my laptop and and EFI folder: SPECS
  3. redbearaz

    Dell 790

    I'm looking for a good Opencore guide to install Catalina 10.15.5 or Big Sur . System Specs: Dell Optiplex 790 i7-2600 CPU @ 3.4 ghz 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz NVIDIA GeForce GT 730
  4. Bom dia. Tenho um notebook gamer Avell Titanium 1513 com Core i7 6700HQ, gráfico integrado Intel HD Graphics 530 e placa gráfica GeForce GTX 960M. Baixei a imagem do Catalina personalizada pela Olarila e no final da boot ocorre um Kernel Panic, logo após a mensagem de "Gtrace synconation point 2". Já tentei injetar as gráficos Intel no config.plist da Olarila mas o erro persiste, e quando tento injetar com uma config limpa trava logo no início do boot, quando tenta carregar os ketxs de PS2. Abaixo vou mandar a configuração completa do notebook, as fotos da hora do panic e o config.plis
×
×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker and Support Our Forum-:cap