Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hd630'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • 🇬🇧 English
    • NEWS Releases & Updates
    • macOS Full Installer Database from Apple
    • Olarila Vanilla Images
    • Guides and Tutorials
    • Hackintosh EFI Folder Collection
    • macOS
    • Olarila Apps
    • Hardware
    • Olarila Buyer's Guide
    • DSDT & Patch Requests
    • Olarila Hackintosh Machines
    • Mods & Overclocking
    • Hackintosh Photos, Screenshots and Benchmarks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Themes & Wallpapers
    • Apple World
    • 👉 Donate
  • 🇧🇷 Português
    • Novos Lançamentos & Atualizações
    • Aplicativos & Apps Úteis
    • Guias & Tutoriais Hackintosh
    • DSDT & Pedidos de Patch
    • macOS BR
    • Hardware BR
    • Discussão geral

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


CPU


Motherboard


GPU


INTERESTS


OCCUPATION


ICQ


WEBSITE


YAHOO


AOL


LOCATION


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


SKYPE


TWITTER


YOUTUBE

Found 1 result

  1. Hello Olarilla, yesterday I successfull got a Big Sur installation thanks to your OC folder (I used a skylake folder), then I updated to Monterey with no issues. Then I noticed that the hackintosh is looking the HD630 as a 7MB gpu, and there's some glitch and no trasparency, no Metal. I tried something seen around around YT videos, but is not working. I attach below the folder that I get from RunMe.app... My CPU was bought from ebay few years ago, I was sure it was a Kaby Lake Engineer Sample, but now it's recognized as a Coffee Lake, but I can't find a 2,4Ghz CPU listed... 😕 Thanks for any help!
×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...