Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ethernet'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • 🇬🇧 English
    • NEWS Releases & Updates
    • Olarila ISO/USB Images
    • Guides and Tutorials
    • macOS
    • Olarila Apps
    • Hardware
    • Olarila Buyer's Guide
    • DSDT & Patch Requests
    • Olarila Hackintosh Machines
    • Mods & Overclocking
    • Hackintosh Photos, Screenshots and Benchmarks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Themes & Wallpapers
    • Apple World
    • 👉 Donate
  • 🇧🇷 Português
    • Novos Lançamentos & Atualizações
    • Aplicativos & Apps Úteis
    • Guias & Tutoriais Hackintosh
    • DSDT & Pedidos de Patch
    • macOS
    • Hardware
    • Discussão geral

Categories

  • Files
  • Bootloader
  • DSDT
  • Utils & Software
  • Clover Folders

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


CPU


Motherboard


GPU


INTERESTS


OCCUPATION


ICQ


WEBSITE


YAHOO


AOL


LOCATION


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


SKYPE


TWITTER


YOUTUBE

Found 6 results

  1. I installed High Sierra and everything went smoothly during the installation process but after i booted up macos didn't detect any ethernet ports. Motherboard: Asus H110-D CPU: I3 7100 it says built in serial port If you have any ideas i would be grateful.
  2. Ola, bom dia todos, tenho um note da dell i14 5458-b40 Processador:i5200U, Placa De Vídeo: GeForce 920M, Placa De Video interna: Intel HD 5500, Memória Ram = 8Gb, Referencia para wifi: QCA9565 ou AR9565, bluetooth: Dell Wireless 1707, chip LAN = Realtel RTL8101, Som (RealTek ALC255 / ALC3234) O problema é o seguinte, devido a limitação do wifi, gostaria de usar a rede cabeada, porem o seguinte problema ocorre Ao conectar o cabo no note e ligar ele/se ele ja estiver ligado ele pega ip e navega normal durante alguns minutos, depois e
  3. Hi, my motherboard use rtl8168 for ethernet, so I install the kext on my efi and s/l/e but still no works, it says 'cable unplugged' and I still can't solve the problem until now :/ it works fine on windows but I dunno with this mojave
  4. Hey guys, I updated to macOS Big Sur and it was working fine. Today I noticed that iMessage and Facetime were not working, and then I logot from my Apple ID. After that, when I try to sign in, I have this problem. Can someone help me? Thank you all! https://prnt.sc/vke3qn
  5. Hello, everyone. First I'd like to thank all of the Olarila community for an amazing amount of job put in here, as for the sharing knowledge through the so well explained/detailed guides and tutorials. I've been following MaLd0n's guide and managed to install and successfully boot High Sierra 10.13.6 on my SSD in the first try. Problems were expected and on my part - it was the audio. After reading and learning more, I managed to make it work - in the Clover, I loaded config.plist from my EFI partition (folders I put on my EFI partition are downloaded by MaLd0n's guide for my chipset), th
  6. Eu fiz a instalação do Mojave no meu PC e não está reconhecendo a LAN, entrada de rede, estou sem internet no pc. Instalei a versão Mojave AMD olarila, na versão 10.14.6. Processador AMD Ryzen 3 3200G Placa mãe B450M-GAMING/BR ASUS.
×
×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker-:cap