Jump to content

oroooat

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Hackintosh Specs

  • CPU
    i5 2500
  • Motherboard
    P8561
  • GPU
    GTX 1060

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. thank for your help.. I tested your config and reset NVRAM the system time still freeze
  2. I'm facing system time freeze issue when put my computer (Catalina 10.5.7) in sleep mode. For example, current time is 12.00 pm I put computer Sleep then wait 30 minutes pass. Woke computer up the system time still show 12.00pm it should show 12.30pm I try boot same OC config to Big Sur 11.3 (reset NVAM every single time when boot different OS). no system time freeze issue at all. Current OC 0.6.9 CPU : i7-9700KM/B : Gigabyte Aorus h370 gaming 3 wifiGPU : MSI Radeon RX 5700 XT GAMING X Here my config.plist and already update latest kext config.plist.zip
  3. I'm facing grey screen when I'm trying toinstall big sur olarila iso via USB method. I have with multiple times per below method still cannot pass grey screen with cursor SOLVED SET BELOW IN CONFIG.PLIST 1. SecureBootModel => Disabled 2. csr-active-config => 67000000 4. DngLoading => Signed 5. always set iMacPro1,1 in config.plist 6. prev-lang:kbd => en:US:0 CPU : i7-9700K M/B : Gigabyte Aorus h370 gaming 3 wifi GPU : MSI Radeon RX 5700 XT GAMING X SSD M.2 : WD Black 250GB
  4. I'm facing macOS installation couldn't be completed (screen shot below) when try to install software update. I can download normally via Software update. However after restart and boot into macOS Install partition. The system wont install and give the error. I've attached error log and config.plist below. Archive 2.zip
  5. Just wonder what's the type of this value (00000000) ?
  6. Thank you for your kind support. I can confirm now working with Clover.
  7. Already did from your advice. still no luck Error from boot screen Here my config.plist <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>ACPI</key> <dict> <key>Add</key> <array> <dict> <key>Comment</key> <string></string> <key>Enabled</key> <true/> <key>Path</key> <string>SSDT-OLARILA.
  8. Hi already tried both SSDT-Olarila and SSDT-OLA not working at all DSDT.aml SSDT-OLARILA.aml SSDT-OLA.aml
  9. Hi there, Everything was fine when I'm using Clover. However, after I switch for OC which downloaded from Olarila premade EFI (CHIPSET SERIES 10, 20, 30 (SKYLAKE / KABYLAKE / COFFEELAKE https://tinyurl.com/ttu8wyt). OC cannot boot. AFAIK after try to read the error I found that there have some issues with AppleNVMe. Is there a solution? Here my current EFI for both clover and OC Clover - https://we.tl/t-oCSukqM9SO OC - https://we.tl/t-aBtRj0H4ws CPU : Intel I7 9700KRAM : Corsair 16 GBMotherboard : Gigabyte H370 AORUS GAMING 3 WIFI https://www.gigabyte.com/us/Mother
  10. thank you for clarify. will wait
  11. Hi there, Thank you for making super super easy iso to install big sur. however i got stuck at boot usb from using "BIG SUR Olarila beta 4" isp I did not put any flag to boot usb. Error message show below. I tied both USB3.0 and USB 2.0 same happen. CPU : Intel I5 9400FRAM : Consair 16 GBMotherboard : Gigabyte H370 AORUS GAMING 3 WIFI https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/H370-AORUS-GAMING-3-WIFI-rev-10/sp#spGPU : MSI RX 580 ARMOR 8G OC SSD : M.2 WD Black 512GB , 256 GB Installed two slot working fine with catalina Thank you in advance
  12. Thank you so much! I can confirm it's working perfectly. 😀 Again, Appreciate your support
  13. Hi, First of all, Thank you for make the best Osx86 ISO ever and ever. I have been using Olarila ISO since High Sierra Mojave with no issue at all. Yesterday, I decided upgrade to Catalina 10.5.5 everything work smoothly except two things. 1. Bluetooth not discover any devices. Below is the screenshot. I used to connect my Magic Mouse 2 (white), Magic Mouse 2 (Black), Magic Keyboard, AirPod Pro AirPod 2 with when on Mojave. After fresh install with Olaria Catalima 10.15.5.raw none of these are not working anymore. I've check about mac it found bluetooth. However
×
×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker-:cap