Jump to content

Spaikys

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Hackintosh Specs

  • CPU
    i7 10700k
  • Motherboard
    Asus Gaming TUF Z490
  • GPU
    ASU’s RX 6900 XT
  1. Okay I disabled it for now and will use IGPU until support comes for my card, but it boots only with DP port, HDMI gos black, how do I change that? As I have EGPU connected to DP and IGPU want to connect to HDMI, so when I boot windows its on DP (EGPU) and when I boot Big Sur its on second monitor via HDMI (it has no DP connection).
  2. OC folder you provided did the job for kernel panick, no longer have it but still unable to boot with rx6900xt please can somebody help me?
  3. Still nothing, se code 00:000 00:000 AAPL: #[EB|LOG:INIT] 2020-12-16T18:56:27 00:028 00:028 AAPL: #[EB|VERSION] <"boot.efi 495.40.10~123 (Official), built 2020-10-30T00:08:36-0700"> 00:054 00:025 AAPL: #[EB|BUILD] <"BUILD-INFO[302]:{"DisplayName":"boot.efi","DisplayVersion":"495.40.10~123","RecordUuid":"F4088230-E9C1-4D37-8D7A-37D28C4A4268","BuildTime":"2020-10-30T00:08:36-0700","ProjectName":"efiboot","ProductName":"boot.efi","SourceVersion":"495.40.10","BuildVersion":"123","BuildConfiguration":"Release","BuildType":"Official"}"> 00:080 00:025 AAPL: #[EB|CFG:DEV] r2 0x0 0x0 0
  4. Hello, I have running Big Sur on my machine as fallows i7 10700k Asus TUF gaming Z490 Plus FORCE MP600 SERIES 1TB M.2 (WINDOWS) Samsung 970 EVO PLUS 500GB M.2 (Big Sur) VENGEANCE LPX 16GB (2X8GB) DDR4 PC4-19200C14 2400MHZ DUAL CHANNEL KIT Corsair CXM 750W Semi Modular 80+ Bronze Power Supply Open Core 0.6.4 its running fine on iGPU, but I upgraded to Asus RADEON RX 6900 XT MBA 16GB GDDR6 and can't boot it up, get stuck on #[EB|LOG:EXITBS:START], I even did try your prebuilt EFI on Clover and OC but nothing works, I fallowed dortania guide to make my EFI and I changed AAPL
  5. Sorry for late reply, I'm on OC so I head to NVRAM tab and add as boot argument that shikigva=128? thanks again.
  6. Thank you, now I'm able use my Big Sure 11.0.1 to thanks to your DSDT. Still there seems to be a problem in Big Sur and Catalina with my ram please se pic. Picturs.zip
  7. Here is link to google drive https://drive.google.com/file/d/14k-zrhByW2Fsv-sEpuFnRaF8sInxvLZF/view?usp=sharing
  8. Successfully Installed Catalina 10.15.7 I use two screens 144hz (DP) and 60hz (HDMI) both of them work, on restart getting kernel panic message, rune me app creates to big file and can't post it on here unfortunately. created separate partition for Big Sur and used same EFI folder form Catalina (-EFI OpenCore Folder Desktop 10th Intel Processors) but getting black screen straight after install is finished. Asus TUF Gaming Z490 plus Intel i7 10700k Samsung m.2 970 evo plus 500GB sapphire rx 5700 xt nitro+ 16gb corsair vengeance
  9. Still no sound and unable to disable trim, researched all google, can find how to enable but only few how to disable but non of those worked for me unfortunately
  10. injected 1 in audio but still no sound unfortunately, and the boot time still about 40 sec which is very low I thing for the rig I have? or I might be wrong sorry.
  11. Unfortunately boot time hasn't changed and now audio not working
  12. Hello, i have Asus Z170-P GTX 770 Samsung NVMe SSD 960 Evo 250 GB Intel Core I5-6600K Processor RAM DDR4 2800mhz And boot time is 40 sec till log on screen. Please can you help me with DSDT patching Thanks a lot in advance, will pay some money if system works faster and better Send me Arnyss-iMac.zip
×
×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker and Support Our Forum-:cap