Jump to content

gergarba

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About gergarba

  • Birthday 05/22/1978

Hackintosh Specs

  • CPU
    Intel Core i5-580M
  • Motherboard
    DELL 03HH35 Intel QS57
  • GPU
    Intel GMA 4500 HD Arrandale

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. that all baby! for 10.15.3. if use 10.15.5 swapping AAP,ig-platform-id to 00009B3Econfig.zip
  2. Hello, I share with you, everything is working, bootloader is Opencore 0.5.6 Asus P8Z77-V + i5 2500K + NVIDIA Geforce GT 730 mXHCD.kext is for usb 3.1 gen1 AsMedia 1042 ports, must be installed in S / L / E I hope it will be you useful Thank you very much to MaLd0n, Pjalm, al3xtjames, Andrey1970AppleLife, Download-Fritz, Goldfish64, PMHeart, savvamitrofanov, vit9696 mXHCD.kext.zip OC.zip
  3. change the processor but hackintool still detects the previous processor, (now i have a i5 2500k but in hackintool you see xeon E3 1200 2nd generation which was my previous processor, does anyone know why? along with the change wipe nvram the hard drive and the installer also do the dsdt again but it still shows XEON E3 1200 I don't understand :) Captura de pantalla 2020-03-23 a la(s) 00.37.25.zip
  4. I try but don t sleep this time Opencore all work except sleep OC.zip
  5. Thank you! I'm going to try, I'm using usbinjectall because it helps me with the USB 3.1 ASmedia 1042 ports on the back is a hub combined with 2 Asmedia 1042 3.1 and 2 USB 2.0 ports (the 2.0 ports always without problems), the 1042 sometimes charges them already sometimes not (usbinjectall helps me to always load them) I am using the Oyen digital drivers for those ports by modifying the info.plis on the kext mXHCI to 0x10421b21 and installing in S/L/E
  6. Thank you! I'm going to try, I'm using usbinjectall because it helps me with the USB 3.1 ASmedia 1042 ports on the back is a hub combined with 2 Asmedia 1042 and 2 USB 2.0 ports (the 2.0 ports always without problems), the 1042 sometimes charges them already sometimes not (usbinjectall helps me to always load them) I am using the Oyen digital drivers for those ports by modifying the info.plis of the kext mXhci to 0x10421b21
  7. hello guys i need help, install Catalina 10.15.3 (19D76), everything works except the sleep function, this has a solution? thanks!! Build MOTHER: ASUS P8Z77-V PROCESSOR: INTEL XEON E3 1260L GRAPHICS: NVIDIA GT 730 BIOS VERSION: 2104 MOD PMPATCH CFG MSR UNLOCK DSDT patchmatic PJALM for Asus P8Z77-VSSDT Power Management ssdtPRGen.shSSDT-ECSSDT-UIAC Hackintool Clover-ioreg.zip
  8. Finally I could correct the USB ports as none of the methods worked for me, take the AppleUSBEHCI.kext plugin from IOUSBHostFamily.kext corresponding to Yosemite 10.10.5 and modify the identifiers for Mojave 10.14 copy the new plugin AppleUSBEHCI.kext to IOUSBHostFamily.kext 10.14 and install it in s / l / e with kext utility and work without USBInjectAll I leave the kext in case anyone uses this type of old notebooks with first generation arrandale note: to install Mojave 10.14 Olarila beta 6 on my hard drive, use a notebook compaq presario 21 with Skylake using id-platform: 0x191b0000 as indicated by the Mald0n guide, after it is installed place the disk in the dell e4310 and boot with the usb installer. I had to do this since I got all the time "still waiting for root device" because of my problem with the usb ports Gracias Mald0n por your patience ! IOUSBHostFamily.kext.zip
  9. I have 2 ibex Intel USB 2.0 ports but System information only shows the usb port that corresponds to the web camera and nathing more, USBInjectAll it does not detect them when i insert a usb the led light of the same shines for 2 seconds and then it turns off it's frustrating not to know programming thank you for help! https://ark.intel.com/es/products/codename/29960/Ibex-Peak I will deal with genericxhci thanks
  10. Yes l/e and s/l/e I wanted to say before (i was wrong) but but during boot lilu gives me Failed to load I still continue with those 2 problems usb ports off and lilu not loaded do you think it's feasible to patch the SSDT to inject with USBInjectAll? or should I give up thank!
  11. ok thank you I had 2 kexts ath9485 in L / S I would not place it in the new installation I had put it there because lilu had given me a loaded var error or something like that
  12. for some reason my system folder in mojave was deleted I'm going to reinstall
×
×
  • Create New...