Jump to content

nemois

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nemois

  1. Hi @MaLd0n, can you help me with my rig? its a Core i5 11400f, RX570, 16 GB Ram, MOBO ASUS Prime B560M-A. Don't have audio (ALC897), ethernet OK, Video Ok. This is my RunMe ZIP https://www.dropbox.com/s/ndjjqz2lax9l877/Send me Mac-Pro-de-Daniel.zip?dl=0 Thanks in advance!!
  2. I reset my BIOS config, and I can boot in Big Sur, no usb, audio, and ethernet in this first boot, next I update kext and works usb, audio, but no ethernet, I still searching how to make it work... UPDATE.... I fix the problem, bad kext, I replace ti and fix it, only audio can't work, it shows in preferences but cant hear nothing....
  3. Hi, I have a 11400f and a Asus Prime b560m, but can't pass from PCI CONFIGURATION BEGUIN, HAVE SOME PSX ERROR , I have too a RX570, Can help me? EFI.zip
  4. Hi MaLd0n can help me with my OC configuratión? i7 3770k rx570 z77x-up4 th 16gb Ram Dual boot https://www.dropbox.com/s/oa3o8zwjocbj1c8/Send me Mac-Pro.zip?dl=0
  5. Hi folks, can you helpme with my patch? thanks in advance Send me iMac-de-Entiv.zip
  6. NEW SEND ME FILES...Send me iMac-de-Raul.zip
  7. Hi, can you help me with my Rig?, thanks!! i5 8400 2,8ghz 16gb RAM GTX 1050 ti 40gb MOBO Gigabyte H310M H Send me iMac-de-Raul.zip
  8. I have the same issue with a Rx470, I put a away whatervergreen and now I have video...
  9. Hi, I have problems with whaterverGreen with Nvidia 1050 web drivers "WhaterverGreen: weg @ failed to apply agdp vit9696's patch 7" With iGpu i have glitches... can help me? Added in 26 minutes : Resolve... I uncheck inject Intel, and all it's OK, thanks a lot MaLd0n
  10. Hi MaLd0n, can you help me with two DSDT? i already do a donation!!! Send me iMac Two.zip Send me iMac.zip
×
×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker-:cap