Jump to content

Santiago Rodríguez

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Hackintosh Specs

  • CPU
    Intel Core i7-870
  • Motherboard
    HP Compaq Elite 8100 CMT
  • GPU
    nVIDIA NVS 300

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I finally got it ! Image_1 Image_2 Image_3 Thanks to Olarila and Maldon in particular: The method may not be very orthodox, but I did. I took out the hard drive and installed it on another desktop computer easier to install with USB Olarila Image. I left only that hard drive in the second computer (easy) and installed High Sierra by formatting, etc. On reboot, it started easily on first boot with the USB Olarila Image HS2020. Then I took out the hard drive and put it in the HP Compaq 8100. I started with the USB Olarila Image High Sierra 2020 and from the USB it d
  2. With this kexts folder replacing the previous one, it reboots after 3 seconds of loading. Tries checking Nvidia inject and unchecking nvidia inject is the same. Thanks. Santiago. ******************EDIT****************** With nv_disable=1 is the same, reboots unchecking nvidia inject or checking too.
  3. Is more than 2,93 mb. Mediafire: https://www.mediafire.com/file/cbcavr3sy15ct40/Backupdeefi2.zip/file Thanks in advance. Santiago.
  4. Without results. Now, with nv_disable=1 I only get this fixed screen: Photo 1: https://ibb.co/3YWTXcF Sorry for my bad english. Here does not appears any folder, just the grey screen from installation macos, but no text during lot minutes. At the second attempt I arrived here, I have seen the macos pointer fluttering in color for many minutes, but the greeting from the macos installer has not appeared. Recapping: -I took an Olarila Image High Sierra 2020 on a pendrive. -In another computer I mounted the efi partition of the USB and deleted
  5. Good Morning: I've made more tries: With both DSDTs (1st and 2nd) alternately. On some occasions it taked for several minutes to develop and then it returned to me: kextd stall [0], (240s): 'AppleACPICPU' (Photo 1) Later it goes to a fixed gray screen, without a pointer. (Photo 2) At other times it returns: Attempting system restart ... MACH Reboot And it stops. I don't know what will go wrong. If you give me a hint, I can try more. Greetings and thanks for your contribution. Have a nice weekend. Sanitago. https:/
  6. Without results... At this point I have tried: Olarila Image replacing original Efi with EfI Clover Series. Installing Clover to make it Legacy. Adding the SSDT in Patched. Now Patched folder has two files: DSDT.aml SSDT-OLAEC.aml The result is in the photo: Error loading kernel cache 0x7 Another attempt deleting SSDT-OLAEC and leaving only DSDT.aml the result has been in the second photo: Attempting system restart .. MACH Reboot ... Thank you, greetings. Now I will go out to work. Have a good day. https://ibb.co/R6JG7
  7. Yes, it is legacy. I have tried to install with Olarila Image without results. (I add photos stopped in VoodooPS2Trackpad: Identify Touchpad Command Failed). I have also tried what you told me: Take Usb with Olarila Image. Mount EFI of USB on another computer. Clear EFI content. Paste Clover series folder "CHIPSET SERIES 5, 6, 7, 8, 9 (NEHALEM / SANDY BRIDGE / IVY BRIDGE / HASWELL / BROADWELL)" Install Clover with the prompts: -> Install CLover in the ESP -> Boot Sectors -> Install bootOss in MBR -> Clover for BIOS (
  8. Thank you very much for the reply. But I still could not install the system on the computer. I have used the USB with the Olarila images of High Sierra and Mojave and I have not been able to get to the installer. According to your instructions, I have put the CLOVER EFI folder of the series "(--CHIPSET SERIES 5, 6, 7, 8, 9 (NEHALEM / SANDY BRIDGE / IVY BRIDGE / HASWELL / BROADWELL)" on the USB, keeping the "boot "to be able to boot in legacy mode, but I have not achieved anything either. I don't know if another solution will be possible. Thanks in advance. S
  9. Good afternoon, I present new user of the web. I have installed Macos in other 2 non-Apple computers, following the guides of other users. Now I have problems with the following: HP Compaq Elite 8100 CMT - Intel Core i7-870 Lynnfield - NVIDIA NVS 300 - Questing for Install High Sierra. There are my specs taked from linux: HP COMPAQ ELITE 8100 CMT Minitower Intel(R) Core(TM) i7 CPU 870 Chipset Intel Q57 Express supporting Intel Core processor with vPro technology LGA1156 ZIF (Socket T) (Other fonts says Socket H) Specs from linux. ********************************
×
×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker-:cap