Jump to content

Μαρκος Γιασσα

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. FAILED almost every step Without ig-platform-ig and device id it shows black screen With 00001b19 hangs on verbose as well as many ids i tried with patches freezes because of wrong or maybe not acceptable ig-platform-id. my laptop is fine. Why all this?
  2. I heard about pixel limit patch something like that. do u know what it means?
  3. PciRoot(0x0)Pci(0x2,0x0) Framebuffer-con1-enable (data) 01000000 framebuffer-con1-type (data) 00080000 framebuffer-con2-enable (data) 01000000 framebuffer-con2-type (data) 00080000
  4. I tried framebuffer-con1-enable + type it doesn’t work. Even ioreg shows the igpu as igfx0
  5. Please elaborate! If you mean the framebuffers, honestly didn’t help. I want only open ore patching cause I’m a noob
  6. I found why. it’s not supported. haha laughing my ass for the 5 days I spent to receive a no support for this. hahaha bye guys thank you so much
  7. Again, it refuses to show gui keyboard’s caps lock can go on and off. But it doesn’t show the desktop. it’s like it refuses to use the intel hd 530 graphics. I want to know why. By the way the efi works fine except the graphics I’ll try AAPL,ig-platform-id string 0x191b0000 with everything else under PciRoot(0x0)Pci(0x2,0x0) deleted.
  8. After clearing and resetting vram that’s what I get https://ibb.co/Mcwr17r before it got stuck, sound worked and brightness increased. Rather than that your efi is cool
  9. 3 day of searching. Was able to change DVMT. Disable CFG lock but again stuck on verbose due to wrong graphic card id platform. (like)
  10. i dont know sir. the screen is not glass, also the resolution in windows reaches 3000+ i want to add that its bios doesnt have also DVMT im searching for a fix almost 8 hours now 00001b19 seems correct but i dont know why it isnt working.
  11. i used the one for HD530 Every kexts load and keyboard lights are responding but i get stuck at verbose at these messages IOConsoleUsers : time(0) 0->0, lin 0, llk 1 IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0,bs 0, now 0, sm 0x0 What now?
  12. I have this laptop CPU:Intel Core i7-6700hq with Intel HD Graphics 530. I managed to install it, everything is ok except the display. I get this message that Intel HD Graphics 530 uses 31mb at system preferences. Is there a way to fix this graphics/? Here is my config.plist config.rar
×
×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker-:cap