Jump to content

Shan VMobile

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. is it ok to request for your EFI sir? My USB 2.0 mouse and keyboard is not working. Maybe you can check my EFI if it will fix your gesture issue. mine also dell but 5558
  2. Dell Inspiron 5558 OS: Olarila Catalina 10.15.4 Clover File: https://drive.google.com/file/d/1yo2UQXS5jLzCLAGUy9lIdSgA91heGh4o/view?usp=sharing Issues: No WiFi No USB 2.0 (USB 3.0 is working on Mass Storage only). No Power USB 3.0 Not working on Mouse and Keyboard Will donate if this item will work. Thank you. Send me MacBook-Pro.zip
  3. Still searching and studiying on how to fix the USB 2.0 and Wifi for Dell Inspiron 5558. Still no success. Hope someone could help me. MacOS Catalina 10.15.4
  4. Does your USB 2.0 fix? Only USB 3.0 is ok for mass storage but for USB mouse and keyboard is not working on both 3.0 and 2.0.
  5. Thank you so much Sir. i followed those steps and my issue in graphics and sound has been fixed. But no wifi, BT and USB 2.0.
  6. Attached is my full dump files. Appreciate your help sir Send me MacBook-Pro.zip
  7. following the video and running the app. While running the app upon saving, there is an auto typing of directory or saving file. After that, my ethernet got disconnected and got kernel panic. i dont know what happened. Now replacing the EFI folder in my USB and boot again, still my ethernet cant connect to the internet. it says "Self-Assigned IP" What is that auto typing for?
  8. Hi. i used IOJones since RunMe has a bug it cannot continue with IOReg. See attached file. Appreciate your help. thank you shandye2’s MacBook Pro.zip
  9. Nevermind the Ethernet it is now working. The only problem now are: 1. WiFi 2. Bluetooth 3. USB 2.0 not working (Plugged mouse but no power, plugged the usb mouse to 3.0 no power too, but USB Mass Storage is detected).
  10. I downloaded the Olarila Catalina 10.15.4 and it was successfully installed on my Dell Inspiron 5000. Graphics installed and sound but there was no internet. Already installed the Ethernet Driver, it says Connected by "Self-Assigned". If i will assigned manually the IP. it says connected but no internet. Also, the Ethernet status upon startup is "Inactive", i need to issue commands "sudo ifconfig en0 down" "sudo ifconfig en0 up". Also no wifi and USB 2.0. Attached herewith is my EFI. https://drive.google.com/file/d/1yo2UQXS5jLzCLAGUy9lIdSgA91heGh4o/view?usp=sharing
  11. Hi Sir Admin, already checked the amd os x forum but i cant find the answer to my problem. Anyway, it is now on my 7th day on solving those issues.
  12. stuck when using aptiofixdrv and other memory fixes.
  13. In addition, when booting. it says MF: Only 248/256 slide values are usable Valid slides: 8-255 I already change different memory fix drivers but still the same.
×
×
  • Create New...