Jump to content

Jordi Beltran

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Yesterday, I was trying to install Big Sur in my Lenovo Ideapad C340 with an Intel i7-8565u with Intel UHD620, nvidia MX230, 8gb ram and pm981. I know that PM981 is unsupported by macOS, that's why I realize the installation in a external drive (Catalina worked). Well, I used Olarila image for install Big Sur and I follow the steps from a page to create my EFI with my SSDT files, etc. Installation boots, I can install Big Sur in my USB Drive but when the laptop reboots, it freezes in the preboot with Apple Logo and "less than a minute". I'll leave here my EFI and if someone can take
  2. yeah i tried with hackintool but nothing changed. i tried to change graphics id to 0x3EA5 because during the verbose boot there's a message from WhateverGreen but nothing changed. I don't know what to do.
  3. https://drive.google.com/file/d/1sb4AHcNL0E-vQ141bHauDMZNW8yuyDSl/view?usp=sharing
  4. I'm already using the config.plist HD620 and HD630 8th, the audio layout-id = 15 and using the patched ACPI DSDT.aml that you send to me. But no graphical acceleration and no audio.
  5. yea i know, but that is not the important problem because i use a usb wifi adapter. The problem is the graphics acceleration and the audio. I don't know why it is working in 10.15 and not in 10.15.6
  6. Hi! I have been using macOS Catalina 10.15 for months booting from a pen drive and working flawless (except wifi). Now I decided to start in Xcode and I have to update my system to 10.15.6. I made a fresh installation and now I have no Graphics Acceleration and Audio, so I don't know what I can do. https://drive.google.com/file/d/1X7GbkR6kSXzMeuwevqVZqYR9recvpGAS/view?usp=sharing (this is the folder from RunMe.app)
  7. Hi! Finally I can install macOS in my laptop, i installed it in a Sandisk Ultra 3.0 USB 64GB because I have a PM981 NVMe SSD but all works fine. The only problem I have is the WIFI Card, it is not not compatible with macOS so I decided to connect a USB Wifi Adapter that I found at home. It is a TP-Link TL-WN725N, I installed the drivers from the official website and it seems that works but when I put my password it doesn't connect or if I can get it connected, I get a autoassigned IP and i cannot use internet. What can I do?
  8. There's no other solution? Like a patch or something? I bought the laptop recently and I don't want to dissassembly the computer yet.
  9. i have SAMSUNG MZVLB512HAJQ-000L2 connected via NVMexpress
  10. I couldn’t install macOS into my laptop hard drive but I could run it in a external hard drive but it have random reboots. Can I solve the problem with the internal hard drive?
  11. These are the files. Thank you for your help! origin.zip
  12. Hey, I recently bought a Lenovo Ideapad C340 laptop with i7-8565u, uhd620 and nvidia mx230 2gb. I tried a lot of different images of macOS, and I used Olarila images too. But I can't get macOS running on this laptop. It remains on 2 minutes left on the installation and it doesn't finish. What can I do? Thanks
×
×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker and Support Our Forum-:cap