Jump to content

rudy33

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rudy33

  1. No luck on beta 4. Same problem, stuck on AppleNVMe Assert Failed.
  2. Where did you installed the OS? Laptop or Desktop? How many GB the Size?
  3. I wonder, on my Big Sur beta 1 my laptop booting succesfully on installation and system. But while i upgrade to beta 3, the booting stuck on NVMe Asserts Failed. Following by apfs_module_starts:2411. Anyone know what happen? My gear is laptop with i5-8265U, Ram 8gb, UHD620+MX230, Sata 1 GB HDD and NVMe 128GB. But I installed the Big Sur on HDD.20200802_083922.zip
  4. does OC 0.6.0 unable to boot Big Sur 11.0 (Beta 3) on laptop??
  5. I need help! On Beta 1 my OC is fine, but while I try update to beta 3, the verbose stuck on this line. Any idea what should I do? Sometimes It got stuck on apfs_module_start:2411 I tried to put SSDT-EC-USBX and EC0 to EC but no differencies. My Laptop is IP S340 i5-8265U Intel UHD620 8GB 2400MHz Thank you! 20200802_083922.zip
  6. Hey, I have one problem recently. I installed Big Sur on my laptop using Opencore, and it's succed. Then, I tried to boot with clover. I could enter the os, but while I checked on Hackintool, it shows that I used Opencore instead Clover to boot. How to make hackintool detect the clover without clean nvram from opencore?
  7. My Touchpad doesn't work, even have been patched. HElp me to resolve this issue. The Device is TPAD, MSFT0001. FIle attached below. http://s000.tinyupload.com/?file_id=66768851087447170764
  8. The Trackpad still not working. What should I do?
  9. I've tested your patched DSDT, but the trackpad isn't function. Do I need patch the trackpad again?
  10. Hello, Help me to patch my Lenovo Ideapad S340. Thank you. http://s000.tinyupload.com/?file_id=07106385402708514166
  11. Hello Maldon, Does the 'Battery Usage' menu on system preference battery works like it should? I mean it shows the graph?? Mine is blank.
  12. Ah, that's good. I'll try it asap.
  13. Set the RebuildAppleMemoryMap to 'No' and set the SetupVirtualMap to 'Yes'. I did this to my OC, and the problem is done.
  14. Hello, I've done installed macOS big sur in my Lenovo S340, but I deal with the Wifi connection problem. My TP Link TL-WN725N unable to connect wifi, is is any usb dongle or Intel Wireless Card for substitution? Thank You.
  15. Hello, I tried to install Big Sur via USB installation. But i got stuck in the attached below. Any idea? My laptop is Lenovo Ideapad S340-14IWL With Intel Core i5-8265U, GPU Nvidia MX230. Thank You. 20200710_063922.zip
  16. Are the premade efi is suitable to laptop or I need to make new one?
  17. Hello, Could anyone here help me to patch my ASUS A43SD i3-2310M Hackintosh? The RunMe file attached below. Thank you. Send me Yulis-MacBook-Pro.zip
  18. Mald0n, could you help me path my DSDT of ASUS A43SD? Also the problem is the machine can't completely shut down. Send me Yulis-MacBook-Pro.zip
  19. Hello, I've installed macOS Catalina on my laptop Lenovo S340 14 IWL. The Specs: Processor: Intel i5 - 8265U Graphic Card: Intel UHD 620 + Nvidia MX 230 Ethernet: N/A Wifi: USB WiFi TP Link TL-WN725 RAM : 4GB On Board + 4GB SODIMM macOS Ver: 10.15.3 (19D76) Clover : r5103 Installer Source: Olarila.com I've just realized that I have some problem with USB Port on my laptop. The case are like this: 1. While I plug USB WiFi into USB Port on the right side (on the right side have two port, all the port are USB 3.0), the Wifi is normal without any problem. But, 2. While I add USB 3.0 storage device, (the condition is port 1 for USB Wifi and port 2 for storage device, use them together) like Flashdisk or External Drive, the wifi suddenly stop working. The wifi isn't disconnect, but I can't use the connection to browsing/surfing. 3. The laptop has USB C too, but the USB not interference the USB 3.0 ports Does anyone here know what's the solution to makes the USB normal? Archive.zipLooking forward for the idea. Here's the ioreg and screenshot on attachment.
  20. Hello all, I have trouble here. After i finish installation of catalina, then I replace the efi (for instalation) with the one (efi folder for chipset 100.200.300), the os won't boot and stuck on appleps2controller. What should I do to get rid of the error?
  21. Hello, Please someone to patch my build. Also, the SMBIOS doesn't takes effect after I changed and reboot. It backs to the first setting and not showing as I want. The default setting is MacBook Pro, and I changed to MacBook pro 15,2. But after I reboot, the setting still MacBook Pro, not MacBook Pro 15,2. Here's the link to mine: https://filebin.net/s5mk78gkvuomzbz4/Send_me_Rudys-MacBook-Pro.zip?t=rdvhgtuy
×
×
  • Create New...