Jump to content

rudy33

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Hackintosh Specs

  • CPU
    Intel i3-8265U
  • Motherboard
    Intel Chipset
  • GPU
    UHD 620, MX 230

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I've tested your patched DSDT, but the trackpad isn't function. Do I need patch the trackpad again?
  2. Hello, Help me to patch my Lenovo Ideapad S340. Thank you. http://s000.tinyupload.com/?file_id=07106385402708514166
  3. Hello Maldon, Does the 'Battery Usage' menu on system preference battery works like it should? I mean it shows the graph?? Mine is blank.
  4. Ah, that's good. I'll try it asap.
  5. Set the RebuildAppleMemoryMap to 'No' and set the SetupVirtualMap to 'Yes'. I did this to my OC, and the problem is done.
  6. Hello, I've done installed macOS big sur in my Lenovo S340, but I deal with the Wifi connection problem. My TP Link TL-WN725N unable to connect wifi, is is any usb dongle or Intel Wireless Card for substitution? Thank You.
  7. Hello, I tried to install Big Sur via USB installation. But i got stuck in the attached below. Any idea? My laptop is Lenovo Ideapad S340-14IWL With Intel Core i5-8265U, GPU Nvidia MX230. Thank You. 20200710_063922.zip
  8. Are the premade efi is suitable to laptop or I need to make new one?
  9. Hello, Could anyone here help me to patch my ASUS A43SD i3-2310M Hackintosh? The RunMe file attached below. Thank you. Send me Yulis-MacBook-Pro.zip
  10. Mald0n, could you help me path my DSDT of ASUS A43SD? Also the problem is the machine can't completely shut down. Send me Yulis-MacBook-Pro.zip
  11. Hello, I've installed macOS Catalina on my laptop Lenovo S340 14 IWL. The Specs: Processor: Intel i5 - 8265U Graphic Card: Intel UHD 620 + Nvidia MX 230 Ethernet: N/A Wifi: USB WiFi TP Link TL-WN725 RAM : 4GB On Board + 4GB SODIMM macOS Ver: 10.15.3 (19D76) Clover : r5103 Installer Source: Olarila.com I've just realized that I have some problem with USB Port on my laptop. The case are like this: 1. While I plug USB WiFi into USB Port on the right side (on the right side have two port, all the port are USB 3.0), the Wifi is normal without any problem. But, 2. While I add USB 3.0 storage device, (the condition is port 1 for USB Wifi and port 2 for storage device, use them together) like Flashdisk or External Drive, the wifi suddenly stop working. The wifi isn't disconnect, but I can't use the connection to browsing/surfing. 3. The laptop has USB C too, but the USB not interference the USB 3.0 ports Does anyone here know what's the solution to makes the USB normal? Archive.zipLooking forward for the idea. Here's the ioreg and screenshot on attachment.
  12. Hello all, I have trouble here. After i finish installation of catalina, then I replace the efi (for instalation) with the one (efi folder for chipset 100.200.300), the os won't boot and stuck on appleps2controller. What should I do to get rid of the error?
  13. Hello, Please someone to patch my build. Also, the SMBIOS doesn't takes effect after I changed and reboot. It backs to the first setting and not showing as I want. The default setting is MacBook Pro, and I changed to MacBook pro 15,2. But after I reboot, the setting still MacBook Pro, not MacBook Pro 15,2. Here's the link to mine: https://filebin.net/s5mk78gkvuomzbz4/Send_me_Rudys-MacBook-Pro.zip?t=rdvhgtuy
×
×
  • Create New...