Jump to content

misterdray

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Hackintosh Specs

  • CPU
    Ryzen 3 1300x
  • Motherboard
    GIGABYTE GA-AB350M-Gaming 3
  • GPU
    ASUS ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMIN

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. you need to modify 2 kext in S/L/E. Heres what I did: I had to edit the AMD9510Controller.kext and AMDRadeox4100.kext under S/L/E and add '0x67DF1002' to this for our cards to be fully recognized with acceleration as '0x67EF1002' is only under IOPCIMatch string. In Clover Configurator under Devices I added '0x67DF1002' without the quotes to the ATI under Fake ID and also under Graphics I check marked 'Inject ATI' added '4096' to VRAM and 'Nonsense' under FB Name. Here is those texts I modified: https://drive.google.com/file/d/14FqWXQbpz5uVYk2-yXPUj44JnX2sZuiU/view?usp=drivesdk
  2. I was successfully able to have 4 Monitors working in Catalina 10.15.1 and Sierra 10.12.6. These are connected to a ASUS ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING GPU. 3 are running in 1080p and 1 is running 1440p. I do have one issue though and maybe someone can give me a pointer on 3rd party software. The desktop backgrounds will never stay the same after restart nor will the daytime and night time setting. I will manually change them and when a reboot happens or I go to another OS, the desktop backgrounds just change. I've tried different things and even set it to not dictate the daytime or night time mode. Any ideas? Oh and I can load alot of websites, but www.STARZ.com refuses to load. Netflix, YouTube, other videos will load but not Starz. I have tried this only on Safari and Chrome.
  3. Yes I do use iMacPro1,1. I removed Fake SMC and all the sensors. Updated Clover to 5099 and then used the configurator to reinstlal fake smc and all sensors except the CPU sensor. The second the CPU sensor was in my clover folder, the system wouldn't boot or would crash.
  4. Yes, but the only reason I found out was because of another site via google search. This person was using intel wiht a desktop.
  5. Doing this causes my system to crash and reboot randomly. I stick with clover it works fine.
  6. I was getting that with the Fake SMC sensors in my kext folder on clover. Also whenever i tried to install any kext into the Library/Extensions even with disabling gate keeper, the system would randomly crash and reboot.
  7. Catalina 10.15.1 | Sierra 10.12.6 | Windows 10 Pro | Kali Linux 2019.4 AMD Ryzen 3 1300x ASUS ROG-STRIX-RX580-O8G GIGABYTE GA-AB350M-Gaming 3 16GB Crucial Ballistix Sport LT 2400 MHz DDR4 Samsung 850 EVO 120GB M.2 SSD
  8. Figured it out just in case anyone is having issues with a 3 monitor setup. I was using a DVI to HDMI adapter cable. I switched to 2 HDMI and 1 Display Port and all is good.
  9. Thanks for the help. I think its just a software issue, Id have to install Mojave to see if I get the same issue as I do not have this issue with Windows running triple monitor or Eyefinity.
  10. I already tried to force the RGB, it doesn't work. No matter what monitor is plugged in with that HDMI it goes pink. I use a Display Port , HDMI, and DVI. Display Port is connected to a HP 32" 1440p in landscape, and 2 Acer S241HL 1080p monitors in portrait. All monitors will go pink if plugged into that port on my card. Added in 3 minutes 14 seconds: I already tried to force the RGB, it doesn't work. No matter what monitor is plugged in with that HDMI it goes pink. I use a Display Port , HDMI, and DVI. Display Port is connected to a HP 32" 1440p in landscape, and 2 Acer S241HL 1080p monitors in portrait. All monitors will go pink if plugged into that port on my card.
  11. Installed Catalina Everything worked from the installer and apps folder. Have not tried Ethernet. Messages and FaceTime do not activate ( tried valid serial, tried messagefixer, any ideas?) iCloud connects, appstore works. Did not do dsdt just yet. I also use 3 monitors, and two work absolutely fine and the other one works with a pink tint, I've tried different stuff, any idea? What else should I check? Hardware: Ryzen 3 1300x GIGABYTE GA-AB350M-Gaming 3 w/ latest bios ASUS ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMINGOC Ballistix Sport LT 16GB 2400 DDR4
×
×
  • Create New...