Jump to content

Lumikor

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Hackintosh Specs

  • CPU
    8700
  • Motherboard
    Asrock z370m/itx
  • GPU
    Vega 64

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @MaLd0n I had version 5138 before, everything was configured right and working (beside the crappy touchpad)
  2. Updated to new Clover, now I can't boot without the USB drive. System is Asus X556UA with i7 7500u, 8G ram and Intel HD 620. EFI folder in: https://drive.google.com/file/d/1uhjd4EgMnet8tPtZDiNX2aoMe-tNWTL_/view?usp=sharing
  3. @MaLd0n Created in SSDT-I2C.aml with no errors, but still not working right https://drive.google.com/file/d/1PA4Gf_XfozPuSnUZ8NQfWtwLHF_ou6gD/view?usp=sharing
  4. @MaLd0n I'm getting a lot of errors trying to save the file, using MaciASL to edit it.
  5. @MaLd0n I found the section they talk about in the guide, but it's already have Return (ConcatenateResTemplate (SBFB, SBFI)) Am I looking at the wrong place? should I delete this section (for my understanding it should be the way it is) thanks again. (picture attached) https://drive.google.com/file/d/1AdPx8Qmd_1Oxy9Y47lnrZhzQ8fLsyFz3/view?usp=sharing
  6. @MaLd0n I haven't understood half of it, is there a way you can help?
  7. @MaLd0n touchpad still not working right, attaching new report. https://drive.google.com/file/d/1773mt1gLcZWfAtxBLQqfzNfJpN2obwSS/view?usp=sharing
  8. The problems I have with Big Sur 11.5: 1. ELAN trackpad isn't working, used but I think I need a patch and I don't remember how I did it before. 2. General performance enhancement if it's possible, I was to get the most out of this computer before I throw it out. 3a. I can't update clover, getting installation failed error every time. 3b. is it possible to switch to OpenCore with the same config file and settings? 4. Link to current EFI: https://drive.google.com/file/d/1hiC5cnEDL7w0espPLc5pNZegpgGWxwN6/view?usp=sharing. 5. Hardware spec: i7 7500u, 8Gb Ram 2133
  9. I've managed to solved it, the EFI folder was corrupted for some reason, used MacOS to write correctly. Now I have a new problem, the installer just won't go on, it stuck on 17 minutes remaining, no idea how to get a log if there is one. Big Sur with OpenCore. Used two different DOKs, both getting to 17 minutes and get stuck. I'm just unlucky this time around, I already had it hackintoshed and it work great. /cry /cry /cry
  10. I have Asus X556UA (I7 7500U, 8G ram, 256 SSD, iGPU only) with ELAN touchpad, default EFI for 200 series doesn't work and old and file fails too. Unlucky for me, the laptop only have one working USB port (the other was...killed in action) I'm sure there's a way to enable it during install. Thanks for all the help.
  11. CSM disabled and Nvram cleared, still no go.
  12. Here's the current clover dirs, perhaps you can see what's going on with them. So far I wasn't able to boot anything with OC, also tried 11.0.1 from the torrent and couldn't boot to installer. There's something wrong with the OC part of the files, I just don't know what and I don't understand OC at all. Also, according to Sanity Check, the file is all messed up (but again, I don't understand OC) https://drive.google.com/file/d/12KfCP2VKNfdQp5n9RNUsdpWpbcumVWvJ/view?usp=sharing
  13. I've deleted the EFI partition and recreated it, now I can install clover again. Copied your files to EFI with replacing the old files, but boot process still stuck (after clover selection) booting from USB stick still works fine and booting with my original files also works if I install Clover 5122
  14. That's what I did and it won't load clover anymore or allow me to reinstall it.
  15. Now clover won't even show up. Can only boot with USB stick. Also can't reinstall Clover with Github "The installation failed"
×
×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker-:cap